Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Εικόνα εγκατάλειψης στο νεκροταφείο στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου

     Απογοητευτική είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κοιμητήριο στο Καραϊσκάκη (Δήμος Ξηρομέρου), όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο φίλος Τάσος Ντζιμάνης. 
     Σκουπίδια, χόρτα και κάθε λογής αντικείμενο δημιουργούν σοβαρά εμπόδια στους διαδρόμους του νεκροταφείου, δυσκολεύοντας κατά πολύ το πέρασμα των επισκεπτών, ειδικά των ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών του χωριού, με την αισθητική του χώρου να παραπέμπει σε ...σκουπιδότοπο!......



    Οι κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι, για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία, ζητούν από τη νέα δημοτική αρχή Ξηρομέρου που μόλις ανέλαβε να ενσκήψει στο πρόβλημα και να γίνει ο καθαρισμός του κοιμητηρίου, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Περιμένουμε οι υπεύθυνοι να ευαισθητοποιηθούν...

(Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το πρωί στις 8 Σεπτεμβρίου 2014)







13 σχόλια:

  1. ELA ELA...DEN THELW TETOIA TWRA ANELABE O GALOYNIS...THA T FTIAKSEI OLA...MHN KANETE PARAPONA MONO... NEA DHMOTIKH ARXH THA FRONTISEI OLOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρωϊν Προεδρος Καραϊσκακη εκανε αντιπολητευση στην ΝΤΙΝΑ και ξημεροβραδιαζε στο γραφιο του ΓΑΛΟΥΝΗ που να του μηνη χρονος να ασχοληθη με το νεκροταφιο. Μη μας πη οτι δεν του εδινε χρηματα η ΝΤΙΝΑ. Το πεντακοσιαρικο που εδωσε σε ολους τους προεδρους για να καθαρισουν τα νεκροταφια δεν τον εφθαναν.Αλωστε περιση τα ανελαβεμε απευθιας αναθεση ο ετερος κολητος του ΓΑλουνη. Και οπως φενετε τα ειχε καθαρηση αψωγα και εισεπραξε το χρημα.Αλα και τωρα που εκλεχτικε δημοτικος συμβουλος του ΓΑΛΟΥΝΗ τι εκανε για να το καθαριση; Μηπος δεν προλαβε ακομη δεν ανελαβαν καθηκοντα και τον κατακρυνουμε αδικα δυστυχως προυπηρχε προεδρος . τι εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ο πρωην προεδρος ετρεχε πισω απο τον κυριο Γαλουνη ο νεος προεδρος τι κανει?κριμα γιατι και οι νεκροι δικαιουνται λιγο σεβασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ta parapona sas ston kainourgio proedro twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο το σκουπιδαριο ηταν εκει 3 μηνεσ πριν γινουν οι εκλογες.πηγα ενημερωσα στο δημο τους αρμοδιους και μου ειπαν θα στειλουν αυτοκινητο να τα μαζεψει, και βλεπω να ειναι εκει 7 μηνεσ συνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO PENTAKOSARIKO TO PIRAN EPILEKTIKOI...........KAI TA NEKROTAFEIA O DIMOS OXI OI PROEDROI
    STO TELOS TA KATHARIZE EPILEKTIKA. E AFOY DEN ITAN OLOI STIN IDIA PARATAXI XALASAN OI SYNERGASIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι συζητουμε για να επιβεβαιωσουμε ποσο αχρηστη ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΒΑΡΝΑΚΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ .ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.13πμ ΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΡΩΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ? Η ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?ΑΣ ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΤΩΡΑ?ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. FILE 2:20 EISAI ENA KOMMATOSKYLO TIPOTA ALLO............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο