Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού ο Κώστας Γαλάνης

 Με απόφαση του Προέδρου Αστακού Νίκου Καλλισώρα, ορίστηκε αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, ο Κώστας Γαλάνης (ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Νίκος Καλλισώρας, μας ενημερώνει: 

     Σαν πρόεδρος της Δ. Κ. Αστακού, θέλω να σας ενημερώσω ότι την Τρίτη 09/09/2014 έγινε η πρώτη μας συνεδρίαση. Στην παρούσα συνεδρίαση μοναδικό θέμα ήταν η ανάδειξη αναπληρωτή πρόεδρου της Δ.Κ Αστακού.....


     Όπως προβλέπει λοιπόν ο Καλλικράτης, η θέση αυτή ορίζεται από τον Πρόεδρο. 
     Ύστερα από προσυμβούλιο που είχα με τους συμβούλους της συμπολίτευσης (Θ. Μπαμπούρης – Κ. Γαλάνης), αποφασίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος να είναι ο Κος Γαλάνης Κώστας, διότι έχει την εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στον πρώην  Δήμο Αστακού.
      Στόχος μου είναι το καλό του Αστακού και για αυτό κάλεσα όλους τους συμβούλους της Δ.Κ Αστακού να είναι δίπλα μου και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου.
      Είμαι βέβαιος ότι εάν είμαστε ενωμένοι, θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Αστακού

Καλλισώρας Νικόλαος


14 σχόλια:

  1. ρε κωστα τραβα σπιτι σου, αμαν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιους στόχους έχετε θέσει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτσε σπίτι σου να αναλάβουν τα νεα παιδιά 67 χρόνων εχεις παει δεν εχεις δουλεια να κανεις και θέλεις να ασχολείσε με τα τοπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΙ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΛΙΣΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ,ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΡΑΦΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 7.24 μμ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ.[ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ].ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α-Σ-Τ-Α-Κ-Ο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο κοςμος σε ήθελε κωστακη θα σε ειχε ψηφίσει .σου αρέσουν οι τίτλοι το καταλάβαμε ,με το ζόρι παντρειά δεν γινεται ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε φιλοι μου αδικα φωναζετε γιατι ειμαι συγουροσ οτι σε ολουσ κατι αγγαρια η θελημα εχει προσφερει ασχετα αν τον κοροιδεψατε στισ εκλογεσ μεγαλο ανθρωπο που εχει προσφερει τοσεσ υπηρεσιεσ στην παραλια,[κουβαδακια-ταμπελιτσεσ στα κατασχεμενα]και εσεισ δεν εκτιμησατε τιποτα.[γι αυτο αστουσ ρε κωστακη και στισ αλλεσ εκλογεσ σε πεντε χρονακια θα σε βγαλουμαι προεδρο ετσι για να σκασουν μερικοι,τα χρονια περνανε γρηγορα κανε λιγο υπομονη και θα δικαιωθησ σου το υποσχομασται].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κύριε κωστα μπορείς αν επιθυμείς να πας στο λήξηαρχείο να αλλάξεις το επίθετο σου από Γαλάνης Κωνσταντίνος σε Πρόεδρος Κωνσταντίνος κ έτσι δεν θ έχεις κανέναν ανάγκη σκέψου το...θ είσαι για πάντα πρόεδρος! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. από υποψήφιος δήμαρχος αντιπρόεδρος δημοτικής ενότητάς αστακου!!! άσχημα είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.30πμ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΥ ΚΟΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΡΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ !!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΡΙΤΟ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΖΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ,ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κυριε κωστα τον τιτλο του αναπληρωτη μην ξεχασησ να τον προσθεσεις στο βιογραφικο σου θα σου χρειαστη στισ αλλεσ εκλογεσ το 2019!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο