Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Στο δημαρχείο Μεσολογγίου η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Φούντα


Πρωτοβουλία για να καταστεί το Μεσολόγγι ενδιάμεσος προορισμός μεταξύ Δελφών και Ολυμπίας

Τη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκη Φούντα υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Μεσολόγγι ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος με την οποία συζήτησαν μια σειρά θεμάτων του δήμου......

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου ιεραρχώντας, τα προβλήματα της περιοχής ζήτησε την συμπαράσταση της κ. Φούντα, στις προσπάθειες του δήμου και των φορέων της περιοχής για την ενίσχυση του νοσοκομείου Μεσολογγίου και την επαναφορά του ΤΕΙ στην προ σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» κατάσταση.

Επίσης ο κ. Καραπάνος συζήτησε με τη βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. την κατάσταση στο παραλιακό μέτωπο του Μεσολογγίου καθώς και γενικότερα ζητήματα του δήμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναφορικά με το παραλιακό μέτωπο συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία για την τροποποίησης του χωροταξικού σχεδίου της περιοχής σύμφωνα με τις νέες διατάξεις.

Τέλος ο κ. Καραπάνος υιοθέτησε την πρόταση της κ. Φούντα για από κοινού ανάληψη πρωτοβουλίες ώστε η περιοχή του Μεσολογγίου να καταστεί προορισμός για τους χιλιάδες τουρίστες κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το λιμάνι του Κατάκολου στο πλαίσιο μιας περιήγησης στον άξονα Ολυμπία – Μεσολόγγι – Δελφοί.

«Είχα τη χαρά η κυρία Νίκη Φούντα να είναι η πρώτη βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας που με επισκέφτηκε στο γραφείο μου και είχαμε μια συζήτηση κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική.

Εκτός των άλλων θεμάτων που θα υπάρξει συνεργασία με την κ. Φούντα συμφωνήσαμε για την από κοινού ανάληψη ενεργειών ώστε η περιοχή του Μεσολογγίου να καταστεί προορισμός για χιλιάδες τουρίστες που φθάνουν με κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο.

Κάτι που είναι εφικτό μιας και η περιοχή μας έχει μοναδικά αξιοθέατα να επιδείξει.» τόνισε ο κ. Καραπάνος μετά το τέλος της επίεσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο