Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Με επιτυχία οι Ιππικοί αγώνες πλαγιοτροχασμού στη Βόνιτσα

     Ο Ιππικός Όμιλος Βόνιτσας διοργάνωσε  με επιτυχία την 14η Έκθεση και τους 6ους Ιππικούς αγώνες Πλαγιοτροχασμού Αλόγων, που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, το πρωί, στη παραλία Σάλτινη  στη Βόνιτσα. 
     Ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες ήταν αρκετός και οι οποίοι θαύμασαν τα άλογα και καταχειροκρότησαν τους αναβάτες......

 
     Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν στο διοικητικό συμβούλιο του Ιππικού Όμιλου Βόνιτσας για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

FOTO: Εφη Ματζανα









12 σχόλια:

  1. Προσοχή στη χολιστερίνη πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπιτέλους ...απομακρύνετε τα άλογα και τα γελάδια από την Σάλτινη.

    Τρεις και ο κούκος οι θεατές.Πότε θα ξυπνήσουμε σας λαός;;O πολιτισμός της προβατίνας , του λαικο-δημοτικού σκυλάδικου πρέπει να πάψει.
    Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο.
    Το ότι τα διάφορα χωριά (κατούνα) δεν έχουν κανένα άλλο διέξοδο σε "δράσεις" εκτός από άλογα και προβατίνες δεν σημαίνει ότυι η Βόνιτσα πρέπει να ακολουθήσει.
    Ας όψεται η τοπική αυτοδιοικηση(χρόνια τώρα) που επιδοτεί τέτοιες σαχλαμάρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη δεν εχω κατάλαβει τι εξυπηρετεί αυτή η εκδήλωση. Ωραία κάποιοι έχουν άλογα τα φροντίζουν, και καλά κάνουν αλλά ως προς τι όλο αυτό το κακόγουστο πανηγύρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κυριος αυτος που μονιμως τον ενοχλουν τα αλογα θα ηθελα να ηξερα ποιος ειναι..τοσο πολιτισμενος και τοσο μορφωμενος ειστε εσεις που κατακρινετε τα παντα και τους παντες....τα αλογα πολιτισμος ειναι κυριε ξερολα....και οσο γι την τοπικη αυτοδιοικηση καλυτερα να επιδοτει τετοιες εκφηλωσεις παρα να επιδοτει κλικες δηθεν κουλτουρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιοοος..συγχαρητηρια στν παππου βελισαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς κύριε κυρια ΑΓΝΩΣΤΕ δεν θα έχετε πληροφορηθεί ότι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις έχουν κάνει τον τόπο μας γνωστό σε όλοι την Ελλάδα. Πέραν αυτού θα σας πω ότι στην πόλη μας ημέρες πριν έχει έρθει πολύς κόσμος απο αλλα μέροι. Καταλαβενετε τι σημαίνει αυτό;προφανώς οχι αλλα εγώ γι'αυτο είμαι εδώ για να σας εξηγήσω. Ξεκινώ απο τα ξενοδοχεία όπου όλα γεμίζουν,καφετέριες, ταβέρνες, περίπτερα, βενζινάδικα και άλλα πολλά όπου εσείς δεν μπορείτε να σκεφτείτε ίσως γιατί δεν σας ενδιαφέρει ...Το ποιο σημαντικό από όλα είναι η αγάπη και το μεράκι που έχουμε για τα άλογα-τοπο μας και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας το στερήσει.....και για της προβατίνες που αναφερθηκατε θα σας πω ότι όταν είναι ΤΣΑΜΠΑ τρέχετε πρώτα από όλους για να πάρετε ένα κοψιδακη στην τεράστια σακούλα που έχετε φέρει απο το σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς κύριε κυρια ΑΓΝΩΣΤΕ δεν θα έχετε πληροφορηθεί ότι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις έχουν κάνει τον τόπο μας γνωστό σε όλοι την Ελλάδα. Πέραν αυτού θα σας πω ότι στην πόλη μας ημέρες πριν έχει έρθει πολύς κόσμος απο αλλα μέροι. Καταλαβενετε τι σημαίνει αυτό;προφανώς οχι αλλα εγώ γι'αυτο είμαι εδώ για να σας εξηγήσω. Ξεκινώ απο τα ξενοδοχεία όπου όλα γεμίζουν,καφετέριες, ταβέρνες, περίπτερα, βενζινάδικα και άλλα πολλά όπου εσείς δεν μπορείτε να σκεφτείτε ίσως γιατί δεν σας ενδιαφέρει ...Το ποιο σημαντικό από όλα είναι η αγάπη και το μεράκι που έχουμε για τα άλογα-τοπο μας και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας το στερήσει.....και για της προβατίνες που αναφερθηκατε θα σας πω ότι όταν είναι ΤΣΑΜΠΑ τρέχετε πρώτα από όλους για να πάρετε ένα κοψιδακη στην τεράστια σακούλα που έχετε φέρει απο το σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε κ .... κυριε αγνωστε υποκουλτουριαρι! Α κ μην ξεχασω την επομενη φορα φερε μπουλουβινα να βαλεις το κρεας πιναλα αρχοντοχλιμαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε κ ... κυριε ανωνυμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντε κ ... κυριε αγνωστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαμενε βλακα ανωνυμε, μην ξαναερθεις αν δεν σου αρεσουν τα αλογα κ οι προβατηνες. τραβα σε καμια αλλη εκδηλωση. σε ειχαν μαθημενο να απολαμβανεις τσαι με την βασιλησα στον κηπο του bakingham ΕΣΕΜΑΝΕ. ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο