Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τη Κυριακή το μνημόσυνο του Αστακηνού Γιώργου Γκόλια



 Έφυγε νωρίς από κοντά μας στις 12-08-2014 ένας ξεχωριστός Αστακηνός, ο αγαπητός σε όλους μας Γιώργος Γκόλιας, γιος του Δημητρίου Γκόλια και της Ολυμπίας Σκαστήρη. Ο Γιώργος γεννήθηκε στη συνοικία Χοβολιό του Αστακού το 1951. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Αστακού και στη συνέχεια έφυγε για την Αθήνα και αποφοίτησε από το 7ο Γυμνάσιο Παγκρατίου.

“Ανήσυχο πνεύμα”. Μεγάλωσε με τις ιδέες της γενιάς του Γαλλικού Μάη του ΄68 και υπήρξε λάτρης της αρχαιοελληνικής ιστορίας, του ελληνικού πολιτισμού, όπως επίσης της νεοελληνικής λογοτεχνίας της ποίησης και της μουσικής. Αγάπησε την πατρίδα του τον Αστακό. Πατέρας ενός τέκνου, του δημοσιογράφου Δημήτρη Γκόλια και παππούς δύο εγγονιών. Από νωρίς....
και συνειδητά “εγκατέλειψε” το σίγουρο επάγγελμα του δημοσίου υπαλλήλου και άσκησε για αρκετά χρόνια το επάγγελμα για το οποίο ο ίδιος “έλεγε” πως γεννήθηκε, αυτό του φιλοτελιστή.

Τη προσεχή Κυριακή 21-09-2014, στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, ώρα 9:15, η οικογένειά του και αγαπημένα του πρόσωπα θα τελέσουν το μνημόσυνο των 40 ημερών.

Η Δ.Ε και τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ με την ευκαιρία αυτή, έστω και καθυστερημένα “εύχεται” στο Γιώργο “καλό και ήσυχο ταξίδι” και του υπόσχεται ότι η σκέψη μας πάντα θα τον συντροφεύει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο