Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Από το Περιθώρι έως το Μεσολόγγι, το πιο επικίνδυνο κομμάτι της Ε. Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Περιοχή Μεσολογγίου. Η καρμανιόλα της Εθνικής Οδού

     Μια ακόμη θλιβερή πρωτιά έχει κατακτήσει η περιοχή του Μεσολογγίου σε ό,τι αφορά τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων.
      Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα η ΑΙΧΜΗ, για το έτος 2013 τα ατυχήματα που σημειώθηκαν στην περιοχή ευθύνης της τροχαίας Μεσολογγίου ήταν 43, από τα οποία τα τρία ήταν θανατηφόρα με ισάριθμους νεκρούς, τα επτά ήταν σοβαρά και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οκτώ ανθρώπων και τα 33 είχαν ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 66 ατόμων. 
      Για το έτος 2014 και μέχρι τις 31 Αυγούστου, τα θανατηφόρα ήταν 3, τα σοβαρά επίσης 3 και τα ελαφρά 11. Από αυτά έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, σοβαρά τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις, ενώ οι ελαφρά τραυματισμένοι ήταν 21.........



     Από εκείνα που σημειώθηκαν το 2013, τα αίτια που αναφέρονται, οφείλονται κυρίως σε απροσεξία των οδηγών, ενώ το ένα από τα θανατηφόρα, οφείλεται στην απροσεξία πεζού που θέλησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.
      Από τα τροχαία που σημειώθηκαν το 2014, το ένα οφείλεται στο λάθος του οδηγού, ο οποίος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προφανώς επιχειρώντας προσπέραση και το δεύτερο στις κακές καιρικές συνθήκες και στην περιορισμένη ορατότητα, που όμως κόστισαν τη ζωή σε δυο ανθρώπους...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΙΧΜΗ"
http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο