Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σε παραλιακό εστιατόριο της Λευκάδας αλλοδαπός κλώτσησε μια γάτα στη θάλασσα

Άμεσα αντέδρασαν οι θαμώνες. Ο δράστης συνελήφθη.

      Αναστάτωση επικράτησε σε παραλιακό εστιατόριο της Λευκάδας χθες αργά το βράδυ όταν αλλοδαπός κλώτσησε και έριξε μία γάτα στη θάλασσα. Η αντίδραση των θαμώνων του εστιατορίου, ένας εκ των οποίων είναι μέλος του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας, ήταν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.
    Διερχόμενος αστυνομικός καλέστηκε από το μέλος του Σωματείου ο οποίος αν και σε άδεια και εκτός υπηρεσίας το ενδιαφέρων του ήταν εντυπωσιακό. Κράτησε τον δράστη μέχρι να έρθει το περιπολικό και ηρέμησε τους εξαγριωμένους θαμώνες.
    Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αστυνομικών οι οποίοι και οδήγησαν τον δράστη, τους μάρτυρες και το μέλος του Σωματείου στο Αστυνομικό τμήμα. Το Σωματείο κινητοποιήθηκε άμεσα και στο Αστυνομικό Τμήμα σχετικά με το περιστατικό ήταν παρούσα και η Γενική Γραμματέας του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας......



   Σύμφωνα με τον Νόμο 4039, το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενο για κακοποίηση ζώου και ο αλλοδαπός δράστης περνάει από την διαδικασία του αυτοφώρου.
    Το Σωματείο ενημέρωσε και την υπεύθυνη του Δήμου για τα αδέσποτα κα Λόλη Γεωργία η οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων.
     Ένα μεγάλο μπράβο στους θαμώνες του εστιατορίου που ενδιαφέρθηκαν και δεν γύρισαν το κεφάλι μπροστά στην απαίσια αυτή ενέργεια, ​στον αστυνομικό που αν και βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας βοήθησε ώστε να μην εξαφανιστεί ο δράστης καθώς επίσης και στην Αστυνομία για την άμεση και πολύτιμη βοήθειά της.
Ο δράστης θα πάρει το δρόμο για το Δικαστήριο.
Περίμενουμε νεότερα.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

http://www.mylefkada.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ'ΕΔΩ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο