Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Έρευνα σε σπίτι στην Αμφιλοχία για απόπειρα κλοπής σε εκκλησία στο Μονοδένδρι Ζαγορίου

   
          Κατ,οίκον έρευνα πραγματοποιούν οι αστυνομικοί στην Αμφιλοχία, στο σπίτι του επίδοξου διαρρήκτη, ο οποίος προσπάθησε χθες βράδυ με λοστό να ανοίξει την πόρτα της κεντρικής εκκλησίας του Αγίου Μηνά στο Μονοδένρι Ιωαννίνων. 
  Να θυμίσουμε πως ο δράστης, έφτασε στο Μονοδένρι Ζαγορίου με το αυτοκίνητό του, πάρκαρε στο προαύλιο της εκκλησίας και με ένα μικρό λοστό προσπάθησε να παραβιάσει την είσοδο της εκκλησίας. Όμως, έγινε αντιληπτός από έναν κάτοικο της περιοχής,ο οποίος και τηλεφώνησε στην αστυνομία......

 
    Όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με δυο αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα των Κήπων Ζαγορίου, ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, αφήνοντας μάλιστα ακόμα και το λοστό που είχε στο χέρι του, στην πόρτα της εκκλησίας!!!! 
     Παρά της ολονύχτιες έρευνες ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί. 
    Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό να εγκατέλειψε το σημείο με τη βοήθεια συνεργού ή συνεργών και συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή.

epirusgate
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο