Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

Νέες επιχειρήσεις της αστυνομίας έλαβαν χώρα στη Δυτική Ελλάδα το περασμένο διήμερο. Ειδικότερα στην Αιτωλοακαρνανία οι τροχονομικές παραβάσεις και οι παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτέλεσαν αντικείμενο των ελέγχων για τους οποίους συνεργάστηκαν πολλές υπηρεσίες των δύο αστυνομικών διευθύνσεων Αιτωλιας και Ακαρνανίας.....

Στην περιοχή της Αιτωλίας (Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αιτωλικό) οι αστυνομικοί έλεγχοι έγιναν την Τετάρτη . Ελέχθησαν 158 οχήματα και 246 άτομα, προσήχθησαν οκτώ άτομα, έγινε μία σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη παραμονή στη χώρα. 11 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 42 για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Από τις υπηρεσίες της Α.Δ.Ακαρνανίας έλεγχοι έγιναν χθες Πέμπτη και σήμερα τα ξημερώματα της Παρασκευής . Ειδικότερα ελέχθησαν 151 έλληνες και 61 αλλοδαποί , 16 καταστήματα και 160 οχήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες προσήχθησαν 32 άτομα στις συνελήφθησαν 18. Εξ ΄αυτών 12 αλλοδαποί στο αεροδρόμιο του Ακτίου καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν στη Βενετία με πλαστά έγγραφα , δύο υπήκοοι Πακιστάν για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών και ένας αλβανός για παράνομη παραμονή στη χώρα. Οι τροχονομικές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν 68 και πέντε παραβάσεις εντοπίστηκαν σε καταστήματα για τις οποίες συνελήφθησαν τρια άτομα.


agrinionews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο