Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ: Επεισόδιο Γκλέτσου με ιερέα για το «νίκας τοις βασιλεύσι»..

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
      Μία απροσδόκητη τροπή πήρε ο καθιερωμένος αγιασμός σήμερα στο Γυμνάσιο και Λύκειο Στυλίδας με τον δήμαρχο της πόλης Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί, έπειτα από διαφωνία του με τον ιερέα.

Επεισόδιο Γκλέτσου με ιερέα για το «νίκας τοις βασιλεύσι»
      Σύμφωνα με το stilida.com, αφορμή στάθηκε η στιγμή που ο ιερέας της ενορίας έψελνε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού. Ο ιερέας έψαλε «νίκας τοῖς βασιλεῦσι ....» και τότε ο κ. Γκλέτσος τον διέκοψε, ζητώντας του να το αντικαταστήσει με τη λέξη «ευσεβέσι»......



    Ο ιερέας δεν «συμμορφώθηκε» με την επιθυμία του Απόστολου Γκλέτσου, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Στυλίδας να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί ο αγιασμός, αλλά καταχειροκροτούμενος από τους μαθητές, όπως κατέγραψε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το stilida.com.

http://www.ethnos.gr/

2 σχόλια:

  1. Χειροτερη της αμαθειας ειναι η ημιμαθεια.ειδικα οταν συνδυαζεται με με επιδειξιομανια ,γινεται θανατηφορο κοκτεηλ. Ηταν τοσο σιγουρος ο δημαρχος πως ο παπας ηταν βασιλοφρων και προπαγανδιζε υπερ του θεσμου της βασιλειας ,που εκανε σκηνη! Ο τζαμπα μαγκας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...απλα τραγικός ο Γκλετσος....
    Ρε γκλ(ι)τσοδημαρχε, βρες άλλο τρόπο για να βγεις στα κανάλια (αν σου εχει λείψει η δημοσιότητα κ θες απλα να ακουστεί το ονοματάκι σου) και όχι με το να δείχνεις ασέβεια και βλαχομαγκια στον ιερέα που επιτελεί τον αγιασμό, μπροστά στα παιδιά μαλιστα... να σε χαίρονται όσοι σε ψήφισαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο