Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Αστακός: Μπήκε το παρκέ στο γήπεδο μπασκετ του σχολείου

         Μετά από πολλές διαδικασίες ….γελοίες πολιτικές διαμάχες και μικροπρέπειες σε ένα έργο απαραίτητο για την ομάδα του Αίολου και τα νέα παιδιά της περιοχής, το παρκέ είναι πλέον έτοιμο στο κλειστό του Λυκείου Αστακού. 
    Έτσι η ομάδα του Αίολου που εδώ και 11 μέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της θα ξεκινήσει προπονήσεις στον φυσικό της χώρο αποφεύγοντας τις μετακινήσεις προς την Βόνιτσα. 
      Τονίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η έδρα της ομάδας φέτος στο πρωτάθλημα είναι το κλειστό γήπεδο της Βόνιτσας και όχι το γήπεδο στον Αστακό. 
      Απλά με το παρκέ στο κλειστό του σχολείου θα μπορούν οι παίκτες να γυμνάζονται χωρίς να πηγαινοέρχονται στην Βόνιτσα που σε περιόδους προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα επίπονο...........


    Πρόθεση πάντως του ισχυρού άνδρα της ομάδας Απόστολου Πανταζή είναι η κατασκευή του καινούργιου γηπέδου του Αστακού που είχε σταματήσει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα και η ομάδα να παίζει στην περιοχή που ανήκει. 
       Παρόλα αυτά και μέχρι να γίνει αυτό φρόντισε να κάνει πιο εύκολη την ζωή των αθλητών με το παρκέ το νέο στο ήδη υπάρχον γήπεδο.

Μιχάλης Σταμουλάκης
basket247.gr
http://www.agriniopress.gr/

4 σχόλια:

  1. Προς το συντάκτη του άρθρου: Σταμάτα τους γελοίους χαρακτηρισμούς και σοβαρέψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε 9:56 π.μ
    Εάν απευθύνεσαι σ’ εμένα κάνεις λάθος ,γιατί εγώ σε ότι γράφω έχω την υπογραφή μου.
    Για το θέμα θα επανέλθω στην ώρα του και με φωτογραφικό υλικό.
    Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο γλειψιμο ακομα?λιγη αξιοπρεπεια λιγο εγωισμο,ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. διδακτωρ ποιος απευθυνθηκε σε σας? Στον συντακτη του αρθρου απευθυνετε ο σχολιατσεις!!!ΔΕ γυρναει ο κοσμος γυρω σου!!!Οσο για το αρθρο κ.Σταμουλακη πριν γραψετε κατι ρωτηστε,οχι μονο τον Πανταζη, αλλα και τη δημοτικη αρχη(υπευθυνη για το κλειστο).Καμια διαδικασια δεν ακολουθηθηκε και καμια πολιτικη μικροπρεπεια!!!Πποιες ηταν οι πολλες διαδικασιες...το γεγονος οτι κανενας επισημος φορεας δεν ηξερε την κατασκευη του αρκε απο τον αιολο???Σε ενα δημοσιο κτηριο καποιος,καλος ή κακος, αποφασισε να κανει μια επεμβαση,καλη κατα την αποψη μου,χωρις εστω και ατυπα να του δωσει καποια αδεια!τα χουμε ισοπεδωσει ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο