Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Προς ιδιωτικοποίηση τα Σφαγεία Κατούνας;

       Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από κτηνοτρόφο της Κατούνας, ο οποίος διαμαρτύρεται για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης των δημοτικών Σφαγείων της Κατούνας…. 

Προς ιδιωτικοποίηση τα Σφαγεία Κατούνας;
       Το δρόμο της παραχώρησης των Σφαγείων Κατούνας σε ιδιώτη, φαίνεται να επιλέγει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας. Φαίνεται ότι η νέα δημοτική αρχή σε άμεση συνεργασία με το μπλογκ ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS, ξεκίνησαν εκστρατεία δυσφήμισης με κάθε δυνατό τρόπο της δημοτικής περιουσίας όπως είναι τα σφαγεία της Κατούνας, παπαγαλίζοντας ως λύση την ιδιωτικοποίηση τους.
     Αδιαμφισβήτητο γεγονός αποτελεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης στο ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS και στην οποία ανοίγει την Κερκόπορτα για την ιδιωτικοποίηση των Σφαγείων.
Το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής: 

Ερώτηση ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS: Στις προεκλογικές σας ομιλίες δεσμευτήκατε πως θα ανοίξετε τα σφαγεία στην Κατούνα. Ας θεωρήσουμε πως τα σφαγεία τα ανοίξατε, την διαχείριση θα την έχει ο Δήμος ή θα περάσουν σε ιδιώτη; 
Απάντηση Δημάρχου ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: Η δέσμευσή μας ισχύει και ήδη προωθούμε το θέμα. Για το καθεστώς που  θα λειτουργήσουν εξαρτάται από τα συμφέροντα του δήμου και  κυρίως την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της περιοχής και του δήμου.

     Από ότι βλέπετε ο Δήμαρχος  δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά…… 

      Να τονίσουμε σε όλους και να γίνει αντιληπτό ότι επειδή τα σφαγεία φτιάχτηκαν με αγώνες και με το αίμα των κτηνοτρόφων της περιοχής –όχι των επαγγελματιών κρεοπωλών- δεν θα αφήσουμε και δεν πρόκειται να πατήσει κανένας ιδιώτης στη Κατούνα, θα ξεσηκωθεί όλη η τοπική κοινωνία. Τα σφαγεία, δεν θα δοθούν βορά σε ιδιωτικά συμφέροντα......



       Θεωρούμε αδιανόητο το να επιτρέψουμε η περιουσία του λαού της Κατούνας, να δοθεί «κοψοχρονιά» σε κάποιους, ντόπιους ή ξένους, αετονύχηδες και οι οποίοι για να αυξήσουν τα κέρδη τους δεν έχουν κανένα δισταγμό να ανεβάσουν το κόστος για τον κτηνοτρόφο και να του δώσουν καθοριστικό πλήγμα. 
      Να επισημάνουμε ότι οι μέχρι σήμερα αρχικές εξελίξεις στο πρόβλημα των σφαγείων επιβεβαιώνουν τις επιδιώξεις της νέας δημοτικής αρχής που δεν είναι άλλες από το ξεχαρβάλωμα  της κτηνοτροφικής παραγωγής στη Κατούνα και στον Π. Δήμο Μεδεώνος συνολικότερα, καθώς και το ξεκλήρισμα των κτηνοτρόφων που τους θέλει καταχρεωμένους και βορά στους μεσάζοντες και στους μεγαλέμπορους.
       Καλούμε τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας να σταματήσει τις προθέσεις του για εκποίηση της περιουσία των δημοτών, άμεσα να τα μετατρέψει σε σύγχρονα δημόσια σφαγεία , με προσωπικό από οδηγούς μέχρι εκδοροσφαγείς με μόνιμη και σταθερή εργασία, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ 

15 σχόλια:

  1. Nα αφήσετε τα σφαγεία οπως τα ειχανε ο τσαβαλας και ο σεραφης.
    Δημοσια να κλεβουμε ολοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος έχει απόλυτα ΔΙΚΙΟ !!!
    Μόνο ιδιώτης θα μπορέσει αν μπορέσει να επιβιώσει αν αν αν ανοίξουν τα σφαγεία.
    Το ζωικό κεφάλαιο τις περιοχής είναι πλασματικό δεν είναι πραγματικό , οπότε καθιστά τα σφαγεία μη βιώσιμα ... ( με ότι αυτό συνεπάγεται )
    Κάποιοι υποψήφιοι , άσχετοι , ανημέρωτοι και καιροσκόποι δήλωναν προεκλογικά στον βωμό της ψηφοθηρίας ότι τα σφαγεία θα ανοίξουν σε 2 μήνες.
    Σας πληροφορώ ότι είπαν : ΨΕΜΑΤΑ !!!!!
    Έταζαν θέσεις εργασίας .....
    Δήμαρχε μην πέσεις στην παγίδα των ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ μια χαρά το πας μήν κάνεις τους ασήμαντους σημαντικούς...
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλει ο Δήμαρχος στατιστικά στοιχεία για την λειτουργία των σφαγείων ας ρωτήσει τον εκλεγμένο σύμβουλο Σωτήρη Προδρομίτη όταν έκανε κουμάντο Μπακαδήμας και Καραϊσκος στα σφαγεία τι έσοδα είχανε.
    Αλλά τι να του πει : όταν είχαν το θέμα για το χωράφι του βιολογικού ... ( απάτη ) έπινε ουίσκι στον Σόλωνα ... τόσο υπεύθυνος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση στον 10.51 Φίλε μου είναι όπως τα λες είναι θέμα.
    Με αυθαίρετες κατασκευές και με επένδυση από τον Δήμο 500.000 ευρώ ποιος είναι αυτός που θέλει σφαγεία?
    Αν είναι έτσι μας εξαπάτησαν ...
    Θα απολογηθούν να είσαι σίγουρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο με ιδιωτη τα σφαγεια και η επιχειρηση αυτη θα παει μπροστα και ο κοσμος της κατουνας και των γυρω χωριων θα ξαναβρουν μεροκαματο ..Ομως μονο με ιδιωτη και οχι με τον Δημο για αρχηγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστος ο κ.Δημαρχος επιτελους για να δουμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Δήμαρχε !!!!
    Απομάκρυνε τους πολιτικούς... και τους υποψηφίους από την υπόθεση των σφαγείων , η συνταγή "Τζαβαλάς και Σεραφής" έληξε για την Κατούνα.
    Υπάρχουν άτομα τίμια, ηθικά , εργατικά που κράτησαν ανοιχτά τα σφαγεία δουλεύοντας ακόμα και νύχτα.
    Όπως ο Νάσιος Καρέλος , ο Βασίλης Τραυλοστάθης , ας αναλάβουν αυτοί την διαχείριση αν θέλουμε να δούμε τα σφαγεία ανοιχτά.
    Μέχρι και λαμόγιο θα δούμε κρεμασμένο σε τσιγκέλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιωργο αποστολακη παρτο προσοπικα το θεμα αυτο... μασ το υποσχεθηκεσ..μιλα μονο με τα παιδια του σωματιου που σφαζανε.. οντοσ ειναι τιμιοι και μπεσαληδες και ο νασιος και ο βασιλης και οι αλλοι.
    μην ακοθς κανεναν απο τους συμβουλους .

    η κατουνα θα σε εχει θεο.

    ο στουπας δεν εσφαξε ποτε αρνια στα σφαγεια κατουνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στον ιδιώτη εδώ και τώρα. μη γίνει το χωράφι του βιολογικού .......... ( απάτη ).Έξω τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είπε ο Δήμαρχος ; «Για το καθεστώς που θα λειτουργήσουν εξαρτάται από τα συμφέροντα του δήμου και κυρίως την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της περιοχής και του δήμου». Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , τότε η μορφή αντιπολίτευσης – αντιπαράθεσης που επέλεξες είναι αποτυχημένη. Γιατί , δυστυχώς, έχουν γνώση οι φύλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη τους ακούς κ. Αποστολάκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις το καλλίτερο. Κάποιοι είχαν συνηθίσει να τραβάνε φωτογραφίες και να πληρώνουν άχρηστες μελέτες. Προχώρα και θα είμαστε δίπλα σου γιατί ξέρουμε ότι κι αν αποφασίσεις θα είναι για το συμφέρον των κτηνοτρόφων
    Κατουνιωτης ο ΙΙος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιωργοθοδωρε προχωρα ευθεια στην καταστροφη τον δημο οπως ξεκινησες με την σακουλα στην καθαριοτητα.Ακομα και αλλοδαπους εβαλες να καθαριζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΟΣΟ Ο ΣΕΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο τη σκασίλα σαας , όταν επι Αποστολακη θα ανοίξουν τα σφαγεία, ΕΣΕΙΣ σίγουρα δεν θα είστε εκεί , γιατί θα φάτε τέτοιο φτύσιμο ..... Αλλά να μιλάς σε κουφούς, να δείχνεις σε στραυούς , μάταιος κόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. AYTOI POY EKLEISAN TA SFAGEIA UA LOGODOTHSOYN POTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο