Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Φλόγα Παλαιομάνινας: Πρόκριση με σόου Καρύμπα

Με τέσσερα γκολ του Πάνου Καρύμπα η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε στο γήπεδο Μπούκας τον τοπικό Παναμβρακικό με 0 - 4 και πήρε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ.....
 
Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο έμπειρος μέσος με δύο εκτελέσεις φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0 - 3. Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με σουτ του Βλάχου στο δοκάρι.
Στο 10ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα ο Καντάνης έπιασε την κεφαλιά που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σουλιώτης. Στο 18΄ το μονοκόμματο σουτ του Τζουλιάνο μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 23΄ η Φλόγα άνοιξε το σκορ με φάουλ του Καρύμπα. Οι παίκτες του Παναμβρακικού προσπάθησαν να αντιδράσουν αρχικά με δύο σου του Ν. Σαλμά και του Μπεκατώρου και στο 32΄ όταν ο Βλάχος από το ύψος της γραμμής της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ρόκκου. Ο Πάνος Καρύμπας με δύο πολύ όμορφες εκτελέσεις φάουλ στο 43΄ και στο 45΄ έκανε το σκορ στο ημίχρονο 0 - 3. Στο 53΄ η κεφαλιά του Μπεκατώρου πέρασε λίγο άουτ, ενώ δίπλα από το δοκάρι πέρασε το σουτ του Ξευγένη στο 58΄. Ο Μπεκατώρος είχε μία ακόμη ευκαιρία με πλασέ στο 75΄ και στο 90΄ ο Καρύμπας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 - 4. 

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ:
 Σουλιώτης, Αργύρης (55΄ Σαλμάς), Τσιάκαλος (83΄ Ζήσης), Καραλής, Σταφυλάς, Στάμος, Μπεκατώρος, Παπανίκος, Σαλμάς Ν. (55΄ Τσιτσομήτσος), Φίλος, Βλάχος.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ:
 Ρόκκος, Μπλέτσας (75΄ Νούλας), Κοκκώνης, Κουρσάρης, Καρτσακλής, Καντάνης, Ξευγένης (65΄ Παπαδόπουλος), Καλοκαίρης, Κόκκαλης, Καρύμπας, Τζουλιάνο.






olatagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο