Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Για παραβατικότητα, εγκληματικότητα και οδική ασφάλεια συζήτησε ο Απ. Κατσιφάρας με τον ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο οποίος προσφάτως ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα......


Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όπως είναι η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα, η οδική ασφάλεια και τροχονομική πρόληψη και προστασία, λόγω του προβληματικού οδικού δικτύου, αλλά και των εκτεταμένων εργασιών που γίνονται σε αυτό, αλλά και οι διαρροές για κατάργηση ορισμένων αστυνομικών τμημάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θέμα βέβαια, το οποίο προς το παρόν έχει «παγώσει», εφόσον «πάγωσε» και το σχέδιο της αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε και στη συνδρομή του σημαντικού έργου της Αστυνομίας με τη διάθεση δικών της πόρων για την αγορά οχημάτων και εξοπλισμού, με τις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλία, Ακαρνανία) να έχουν ήδη προμηθευτεί συνολικά με 39 περιπολικά, μοτοσικλέτες, αλκοολόμετρα και ραντάρ, συνολικής δαπάνης 1,9 εκατ. ευρώ.

Τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, όσο και ο ταξίαρχος κ. Αποστολόπουλος συμφώνησαν για περαιτέρω συνεργασία προς όφελος των πολιτών, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο