Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Ξηρομέρου: «Θα προχωρήσουμε σε ελέγχους δικαστικών αποφάσεων κατά του δήμου»

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου, την προηγούμενη Κυριακή ο δήμαρχος Ε. Γαλούνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Β. Μουρκούσεης ενημέρωσαν το σώμα για την πρόθεση τους να προχωρήσουν σε έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του δήμου και των πληρωμών προς τρίτους.
Αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για το θέμα του κουρέματος του γκαζόν στο δήμο Ξηρομέρου από ιδιώτη, που κόστισε 39.498 ευρώ, μετά την προσφυγή του ιδιώτη στη δικαιοσύνη, αφού ο δήμος δεν τον εξόφλησε, ο δήμαρχος ζήτησε να συγκεντρωθούν οι πληρωμές του δήμου σε ιδιώτες που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια εισέπραξαν τα χρήματα τους προχωρώντας σε κατάσχεση μισθών των υπαλλήλων να επανελεγχθούν και να δοθούν σε δικηγόρο.....

Μιλώντας στον Aeras FM ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο δήμος σε κάποιες περιπτώσεις δεν παρέστη στο δικαστήριο ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου. Μάλιστα έκανε λόγο για βιομηχανία αγωγών τέτοιου τύπου όπου ιδιώτες προσέφευγαν στα δικαστήρια αλλά κανείς από τους δήμους δεν παρουσιάζονταν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους.

aerasnews.

10 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ,ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΩΦΟΡΗ ΣΤΑ ΔΙΟΦΟΡΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ,[ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ],ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΞΕΤΕ ΚΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ . ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΩΣ ΜΕΛΗ.
    ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΜΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ.ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!!!.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΠΙΟΙ ΛΗΜΕΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε μουρκουση τα βρήκατε με τον γαλουνη με την μήνυση που του είχατε κάνει και με της βρισιές που ανταλλάξατε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι που θα πουλήσετε και ήθος μόνο για την πάρτυ σου κοιτάς και δεν βλέπω να βγάζεις πενταετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ;ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ.
    -ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ..ΛΙΟΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ.
    -ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ..ΛΙΟΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριοι της δημοτικης αρχης οπως βλεπετε ο κοσμος εχει αγανακτισει με αυτα που ακουει απο τους ψευτοεργολαβους που το παιζουν ακομα και τωρα αδικημενοι και λενε οτι δουλεψαν τσαμπα για το καλο των δημοτων.Δημαρχε αυτοι οι ανθρωποι εχουν φαει και τα θεμελια απο τον δημο τοσα χρονια, δεν θελουν καμια επιεικια-λυπιση,απλα δεν πρεπει να ξαναανεβουν τη σκαλα του δημαρχειου αρκετα τους εχουμε κανει χοντρο σβερκο, ξερεις εσυ καλα αυτους τους τυπους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο