Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σαρωτικοί αστυνομικοί έλεγχοι: 28 προσαγωγές, 8 συλλήψεις- χασίς σε σπίτι στα Φραγκουλέικα

epi-astynomikos
Ελέγχους για… πάσης φύσεως παραβάσεις πραγματοποίησαν σήμερα συνεργεία από Αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, του τμήματος δίωξης ναρκωτικών, του Α.Τ. Αμφιλοχίας και Α.Τ. Βόνιτσας με τη βοήθεια της ΟΠΚΕ......

Οι έλεγχοι έγιναν σε περιοχές του δήμου Αγρινίου, της Αμφιλοχίας και της Βόνιτσας και ο αριθμός τόσο των προσαγωγών όσο και των συλλήψεων φανερώνει την πληθώρα παραβάσεων που βεβαιώθηκαν.
Ανάμεσα στις οκτώ συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικοί κατά τους ελέγχους που ξεκίνησαν στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι, ;ήταν και αυτή ενός 29χρονου στα Φραγκουλέϊκα της Δ.Ε. Αγγελοκάστρου του δήμου Αγρινίου.
Συγκεκριμένα, άνδρες τη δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου, προχώρησαν ,μεσημεριανές ώρες ,σε νομότυπη  κατοίκον έρευνα στο σπίτι του 29χρονου, όπου εντόπισαν 109,5 γραμμάρια χασίς, μία ζυγαριά ακριβείας,  έναν τρίφτη και διάφορες νάιλον σακούλες.
Ο 29χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.
Στο Αγρίνιο, σημειώθηκαν ακόμη δύο συλλήψεις Αγρινιωτών από την Ασφάλεια, για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.
Άνδρες του Α.Τ. Αμφιλοχίας προχώρησαν στη σύλληψη υπηκόου Αλβανίας, που δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν ακόμη στη σύλληψη τεσσάρων καταστηματαρχών σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία, για λειτουργία των καταστημάτων τους – πρόκειται για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος- αφού βρέθηκε να λειτουργούν χωρίς άδεια.
Αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου, προχώρησαν σήμερα σε εκτεταμένους ελέγχους και βεβαίωσαν: 6 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 1 παράβαση για οδήγηση χωρίς άδεια, 8 για ανασφάλιστο όχημα, 9 για ζώνη ασφαλείας, 3 για κράνος, και 5 για ΚΤΕΟ.
Σημειώθηκαν  59 λοιπές τροχονομικές παραβάσεις.
Οι προσαγωγές που σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια όλων των ελέγχων ανήλθαν σε 28. 

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο