Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

SOS για τα αδέσποτα: φόλες σε Δρυμό Βόνιτσας και Αγρίνιο

Το μήνυμα στο facebook για το περιστατικό στον Δρυμό Βόνιτσας:
     «Δρυμός Βόνιτσας… σήμερα το πρωί πάλι τα ιδια.. 6 σκυλάκια αδέσποτα και δεσποζομενα φολιασμενα μαζί με σχεδόν 10 γάτες και ένα πελαργό.. Απορώ πως σε ένα τόσο μικρό μέρος δεν υπάρχει κάνεις να μιλήσει για αυτά τα συνεχιζόμενα εγκλήματα.. Πήρα τον πρόεδρο του χωριου μου και είπε ότι έτσι είναι τα πράγματα αλλά δεν ξέρει ποιος το έκανε.. Έχουμε πολλές καταγγελίες συνέχεια για εκεί .. Θα παρακαλέσουμε όποιος δεν φοβάται και μπορεί να πει κάτι ας πάρει τηλ.. Είναι φόνοι εκ προμελέτης.. Έλεος πια χωριανοί».

        Ανάστατα τα μέλη της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου, όπως και κάθε στοιχειωδώς ευαίσθητος πολίτης, τα τελευταία 24ωρα καταγγέλλουν σωρεία απάνθρωπων πράξεων σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων. 
     Το φαινόμενο, όπως όλα δείχνουν, αυξάνεται αντί να μειώνεται τα τελευταία χρόνια στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ πλέον υπάρχουν και επίσημες καταγγελίες στην αστυνομία, όπως η χθεσινή στο Αγρίνιο. Στις 16:40 το απόγευμα καταγγέλθηκε από πολίτη η θανάτωση σκύλου από φόλα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των  οδών Χαριλάου Τρικούπη και Παπαναστασίου.....



      Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο του Αγρινίου για να διαπιστωθεί ότι ο θάνατός του οφείλεται πράγματι σε δηλητήριο, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Α.Τ. Αγρινίου.
      Μέλη της Φιλοζωικής Οργάνωσης ανέβασαν στην ομάδα τους στο facebook φωτογραφίες  από το φολιασμένο ζώο…
     
      Μέσω του facebook μάλιστα είχε προ ημερών καταγγελθεί από τη Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου, το φόλιασμα έξι σκυλιών, 10 γάτων αλλά και ενός… πελαργού στο Δρυμό Βόνιτσας. Οι εκκλήσεις της Φιλοζωικής προς του πολίτες για οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση των δραστών δεν σταματούν…
      Το μήνυμα στο facebook για το περιστατικό στον Δρυμό Βόνιτσας:
«Δρυμός Βόνιτσας …σήμερα το πρωί πάλι τα ιδία ..6 σκυλάκια αδέσποτα και δεσποζομενα φολιασμενα μαζί με σχεδόν 10 γάτες και ένα πελαργό ..απορώ πως σε ένα τόσο μικρό μέρος δεν υπάρχει κάνεις να μιλήσει για αυτά τα συνεχιζόμενα εγκλήματα ..πηρά τον πρόεδρο του χωρίου μου είπε ότι έτσι είναι τα πράγματα αλλά δεν ξέρει ποιος το έκανε ..έχουμε πολλές καταγγελίες συνέχεια για εκεί ..θα παρακαλέσουμε όποιος δεν φοβάται και μπορεί να πει κάτι ας πάρει τηλ ..είναι φόνοι εκ προμελέτης ..έλεος πια χωριανοί».


http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο