Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«Να μην διακινούνται ακτινίδια Τσεχελίδη και Hayword στην Αιτωλοακαρνανία»

Απαγορεύεται η συγκομιδή, διακίνηση και εμπορία των ποικιλιών ακτινιδίου Τσεχελίδη και Hayword από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, πριν την έκδοση Απόφασης Συγκομιδής από την Υπηρεσία. Αυτό ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
         Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς, να μην προβαίνουν σε συγκομιδή και εμπορία, διότι από μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ως σήμερα για τις ανωτέρω ποικιλίες, τα brix κυμαίνονται κατά μέσο όρο 5 (και όχι ελάχιστο όριο brix 6,2).
       Σε περίπτωση διαπίστωσης πιθανών παραβάσεων, οι παραβάτες θα παραπέμπονται στην Επιτροπή Κυρώσεων με κίνδυνο επιβολής αυστηρών προστίμων..........



  Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Τμήμα Ποιοτικού & Φυτουγειονομικού ελέγχου, Διοικητήριο - Μεσολόγγι και στα τηλέφωνα 2631055276, 2631361157 (Παναγιωτόπουλος Χρ., Φραγκούλη Ρ., Τριάντη Ι.).

http://www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο