Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία μέχρι την ολοκλήρωση των έργων για Ακτίο Αμβρακία και Ιόνια

           Λόγω των έργων για τη σύνδεση του Άκτιο-Αμβρακία αλλά και έργων για την Ιόνια Οδό, αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ρύθμιση της κυκλοφορίας, μέσω παρακαμπτήριων οδών.
      Συγκεκριμένα, οι αποφάσεις πάρθηκαν για την προσωρινή παράκαμψη της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Αμπελακίου (χ/θ 0+360,00 με αφετηρία την υφιστάμενη Ε.Ο. Αμφιλοχίας –Άρτας), στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους, στη θέση «Κάμπος» επί της χ/θ 102+727,75 της προς κατασκευή της Κάτω Διάβασης G024  έως και 20-1-2015, αλλά και για την παρακαμπτήρια οδό στην περιοχή Θύρρειου – Δρυμού, από 22+500χθ έως 26+900χ/θ ( χιλ/ση νέου αυτοκινητοδρόμου)  για την ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας της υφιστάμενης Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας , του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ , ΤΜΗΜΑ ΙΙ».

Αναλυτικά οι αποφάσεις:..........



ΑΡΘΡΟ (1)
Την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, της παρακαμπτήριας οδού  στην περιοχή Θύρρειου – Δρυμού, από 22+500χθ έως 26+900χ/θ (χιλ/ση νέου αυτοκινητοδρόμου)  για την ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας της υφιστάμενης Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, του έργου ΄΄ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ , ΤΜΗΜΑ ΙI΄΄.  λόγω εκτελούμενων εργασιών  σύμφωνα με την   μελέτης της ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε. μέχρι την 16-12-2015.
     Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΙΟΝΙΟΣ  Α.Ε.

ΑΡΘΡΟ (2)
Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.
Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Α.Τ. Βόνιτσας.

......................
ΑΡΘΡΟ (1)
Την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την προσωρινή παράκαμψη της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Αμπελακίου ( χ/θ 0+360,00 με αφετηρία την υφιστάμενη Ε.Ο. Αμφιλοχίας –Άρτας), στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους , στη θέση ΄΄ Κάμπος΄΄ επί της χ/θ 102+727,75 της προς κατασκευή της Κάτω Διάβασης G024   έως και 20-1-2015   σύμφωνα με τη μελέτη της αναδόχου εταιρείας  ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄
     Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ έως την 18.00 και η κυκλοφορία  των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της παρακαμπτήριας οδού, με τη χρήση των προβλεπόμενων από την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502 Τεχνικής προδιαγραφής σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων .   
Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

ΑΡΘΡΟ (2)
Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.
Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο