Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΣΤΑΚΟΣ: Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ερωτ. Γαλούνης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

        Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (στις 20.00), Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και των εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων.
      Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Ερωτόκριτο Γαλούνη που θα έχει τις τύχες του τόπου στα χέρια της για τα επόμενα πέντε χρόνια, χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.
      Ο νέος Δήμαρχος στην σύντομη ομιλία του ανέφερε τις βασικές αρχές και προτεραιότητες και τοποθέτησε τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί για την επόμενη πενταετία για το καλό του τόπου ζητώντας ομόνοια και σύμπνοια όλων των δυνάμεων του Δήμου. 
      Επίσης τοποθετήσεις έκαναν οι επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών της αντιπολίτευσης Ντίνα Σαμαρά, Ηλίας Γεωργαλής, Μάκης Βότσης και Αναστάσιος Κατσιπάνος.......



      Μεταξύ άλλων βρέθηκαν σήμερα στην τελετή και οι νεοκλεγέντες δήμαρχοι Αγρινίου: Γιώργος Παπαναστασίου, Ακτίου Βόνιτσας: Γιώργος Αποστολάκης, ο π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, κ.α.

    Η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πενταετής, αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και τελειώνει την 31η Αυγούστου του 2019.
     Φίλοι, συνεργάτες και πολίτες ευχήθηκαν στον Δήμαρχο και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στα τοπικά Συμβούλια καλή θητεία, δύναμη και δημιουργική συνεργασία όλων με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του ιστορικού τόπου του Ξηρομέρου.



























































































































































5 σχόλια:

  1. Σε καθε νεα δημοτικη αρχη ειτε συμφωνουσα ειτε οχι ειτε τους στηριζα με την ψηφο μου ειτε τους καταψηφιζα παντοτε τους ευχομουν με την αναληψη των καθηκοντων τους να εχουν μια καλη πορεια δημιουργικη και γονιμη μακρια απο παθη αντιπαλοτητες και ιντριγκες .Αναπολωντας λοιπον τια προηγουμενα χρονια διαπιστωνω οτι στο 80% των περιπτοσεων επεσα εξω. Επανερχομαι ομως και τωρα γιατι ετσι προσταζει η συνειδηση μου και μεταφερω τις ιδιες ευχες και προτροπες στο νεο Δ.Σ/
    Ελα ομως που σημερα εμαθα(διαφορες διαροες υπηρξαν γρηγορα) και ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ οτι για ειδικο συμβουλο του Δημαρχου προοριζεται πρ. συμβουλος του Πυθαγορα Σαμαρα ο οποιος αν μη τι αλλο μονο επαινους και ευχες δεν ειχε ακουσει σε ολη του τη θητεια.Μια προσωπικοτητα που διχασε τους Αστακιωτες με τις #συμβουλες του# Αν οντως αληθευει αγαπητε Δημαρχε τοτε απο σημερα με εχεις απεναντι σου.(δεν ξερω κατα ποσο θα #ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙς# και θα λαβεις θα λαβεις υποψην σοβαρα την απειλη μου οταν εχεις μπροστα σου μια θητεια 5 χρονων αλλα να ξερεις οτι οταν λεω θα ειμαι απεναντι σου ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ--Ελπιζω να διαψευστω για το καλο του Αστακου βεβαια και οχι το δικο μου φυσικα γιατι ο λαος που σε ψηφισε σε ψηφισε για κατι καινουργιο και οχι για να φερεις πισω προσωπα χωρις συνειδηση και αισθηση για τον ρολο που εχουν
    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥς ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αι κορμακι τι εχεις να περασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΜ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Θ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ?ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο