Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

"Λαβράκια” του ΣΔΟΕ στη Δυτική Ελλάδα

Σε ελέγχους προχώρησε το ΣΔΟΕ και οι περιφερειακές του Διευθύνσεις τον προηγούμενο μήνα και τα ευρήματα ήταν πολλά, τόσο στη Δυτική Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη χώρα.  Στην Αιτωλοακαρνανία δεσμεύτηκαν οκτώ αυτοκίνητα χωρίς τελωνισμό και ταξινόμηση, ενώ σε δήμους της Δυτικής Ελλάδας, χωρίς να διευκρινίζεται ποιον αφορά η κάθε περίπτωση, εντοπίστηκε  απο δικηγόρος που είχε παράτυπα πουλήσει 541 αυτοκίνητα, μέχρι τουριστικό γραφείο που, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων δήμου της Δυτ. Ελλάδος, απέκρυψε 153 συναλλαγές, ενώ η λίστα δεν τελειώνει εκεί…
Η ανακοίνωση των ευρημάτων του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδα για τον μήνα Ιούλιο:
Στην Περιφερειακή Δ/νση ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος, δικηγόρος εν ενεργεία ασκούσε παρατύπως .... 

πωλήσεις αυτοκινήτων ο δε αριθμός των συναλλαγών αυτών ανέρχεται σε 541.
- Δεσμεύτηκαν οκτώ αυτοκίνητα στο νομό Αιτωλ/νίας, χωρίς τελωνισμό και ταξινόμηση.
- Εντοπίστηκαν παραποιημένα στοιχεία μισθοδοσίας σε σύλλογο εργατών θαλάσσης και φορτοεκφορτωτών, με αποτέλεσμα την μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, ύψους 117.253 ευρώ.
- Από ανάγνωση φορολογικής μνήμης παράνομης φορολογικής ταμειακής μηχανής προέκυψαν 17.228 παραβάσεις μη έκδοσης αποδείξεων λιανικής πώλησης.
- Τουριστικό γραφείο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων δήμου της Δυτ. Ελλάδος, απέκρυψε 153 συναλλαγές.
- Μηχανικός δημόσιος λειτουργός ασκούσε παράνομα ιδιωτικό έργο. Οι αμοιβές των ιδιωτών πελατών οι οποίες κατατέθηκαν σε τραπεζικό του Λ/μό ανέρχονται σε 100.000 ευρώ.
- Επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας αλουμινίου εξέδωσε πλήθος εικονικών φορολογικών στοιχείων. Τα ποσά που αναμένεται να καταλογισθούν εκτιμώνται σε 3.255.000 ευρώ.
 http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο