Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Καναντέρ τραυμάτισε πυροσβέστες στην πυρκαγιά στο Θέρμο

        Δύο πυροσβέστες από το κλιμάκιο Θέρμου τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη Χρυσοβίτσα του Θέρμου.
      Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός των δύο πυροσβεστών κρίνεται σοβαρός και προκλήθηκε μετά από τη ρίψη νερού από το καναντέρ που επιχειρούσε από αέρος στην περιοχή.
      Αυτή τη στιγμή σπεύδει ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Αγρινίου στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει τους δύο άτυχους πυροσβέστες ενώ δεν αποκλείεται και η συνδρομή ελικοπτέρου.....



    Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο πυροσβεστών έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με φορείο από το σημείο όπου τραυματίστηκαν προκειμένου να τον παραλάβει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγρινίου.
     Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Θέρμου, το ασθενοφόρο για τη διακομιδή του σοβαρά τραυματισμένου πυροσβέστη κλήθηκε από το νοσοκομείο του Αγρινίου…

http://www.aerasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο