Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το βλάχικο γαμήλιο γεύμα στη Γουριώτισσα


Χιλιάδες κόσμο αναμένετε και απόψε το βράδυ στη Γουριώτισσα , όπου θα γίνει ένα μεγάλο γλέντι με τον Γιάννη Καψάλη και θα μοιραστεί δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες το περίφημο φαγητό   κρέας με  μακαρόνια στα καζάνια. 










































7 σχόλια:

  1. Παραμονή της Παναγίας εσείς θα μοιράζετε κρέας με μακαρόνια;;; Ότι να ναι. Φόβο θεού δεν ΕΧΕΤΕ; Νηστεία και μάλιστα μεγάλη την γελοιοποιείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβο θεου;;Που μοιραζουμε δωρεαν φαγητο;Που θα φανε τρεις χιλιαδες κοσμος δωρεαν;Αλλος πρεπει να εχει φοβο θεου αγαπητε..Οταν στα μοναστηρια και στις εκλησιες στηνονται παντα τα μεγαλυτερα πανηγυρια με σκοπο την αυξηση του παγκαριου και προς θεου,δεκαλεπτο δεν φευγει απο δαυτο..Αν αυτοι ειναι οι αληθινοι χριστιανοι,τοτε ας ειμαστε εμεις οι αμαρτωλοι..Φιλικα παντα..
    Υγ.Υπαρχει και ελευθερια βουλησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν περιμενατε μια ημερα θα χανοταν ο κοσμος ρε παιδια? κριμα Παναγια εορταζουμε και οχι καρναβαλια ελεος πια παραμονη της Παναγιας ειναιφωτια θα ριξει ο Θεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να φάει με το ζόρι,ούτε να απαρνηθεί τη πίστη του, ένα απλό πανηγύρι κάνουμε όπως κι η υπόλοιπη Ελλάδα αυτή την εποχή και προσφέρουμε χαρά στον κόσμο. Ηθικολόγοι ,θρησκόληπτοι και διάφοροι μεμψίμοιροι και μνησίκακοι ας έχουν στο νου τους, ότι ο θεός κρίνει τις πράξεις μας και μόνο αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είδα με προσοχή τις φωτογραφίες και πραγματι χάρηκα με τις καλές σας πράξεις και τις χιλιάδες μερίδες φαγητού που μοιράσατε στον κόσμο.....Αραγε ποιον κόσμο όμως???Αυτόν που θέλετε εσείς οι που θέλουν οι αλλοι??με το ζόρι αγαπητέ δεν δωσατε σε κανέναν άμμεσα..έμμεσα όμως έχετε μεγάλη ευθύνη για τη καταστροφή του πολιτισμού μας τα ηθη και τα έθιμα για τις παραδόσεις του χωριου και τις ευρύτερης περιοχής.Υπάρχουν και άλλες μέρες όπως 15/16/17 ξέρετε ήταν παρασκευή σαββατο κυριακή.οτι πρέπει για εκδηλώσεις..τουλάχιστον να αλάξετε το ονομα...Γιατί ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και πανηγύρι 14 αυγουστου μεγάλη παρασκευή του καλοκαιριου,το πάσχα του καλοκαιριου να είστε σίγουροι οτι θα σας κρίνει Ο ΑΓΙΟΣ με τις πράξεις σας και μονο με αυτές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον εσείς που κρίνετε κ κατακρίνετε δεν έχετε φόβο θεού! Κάτι τέτοια άτομα σαν εσας είναι αυτά με τις μεγαλήτερες αμαρτίες! Οπότε κάντε το τουμπεκί κι του καθενός το'χει η μοίρα του κ κρίνεται απο τις πράξεις του κ φυσικά όχι από εσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουαι υποκριτες και φαρισαιοι..Ορκιζεστε πιστη στον σταυρο και ταυτοχρονα μπηγετε τα καρφια στα χερια του συνανθρωπου σας..Να ειστε σιγουρος αγαπητε κυριε πως οταν ερθει η ωρα της κρισης δεν θα εχω κανενα προβλημα αν η αμαρτια μου ειναι τα καζανια με το φαγητο που δωσαμε..Να σας πω την αληθεια τον θεο δεν τον φοβαμαι..Εσας ομως σας τρεμω..Αλλιμονο,σε τι κοσμο θα φερω τα παιδια μου..Και επιτελους κατανταει αηδια και κουραστικο πολυ που τα βαζετε συνεχεια με την Γουριωτισσα..Εδω και πεντε χρονια οτι κανουμε εμεις ειναι προσβλητικο και αμαρτωλο,ενω οι υπολοιποι σωστο και αγιο..Δεν εχει νοημα να ειστε τοσο εμπαθης..Ο καθενας θα κριθει για τις πραξεις του..Ακομα κι ο θεος ο ιδιος..Φιλικα παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο