Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Απίθανα τρακαρίσματα στο επεισοδιακό Ξηρόμερο!

    Στο Αρχοντοχώρι αστυνομικός που επέβαινε στη μηχανή του στον επαρχιακό δρόμο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με… γουρούνι που κυκλοφορούσε αμέριμνο κι αδέσποτο!!

     Δύο απίθανα περιστατικά έλαβαν χώρα πρόσφατα στο Ξηρόμερο και το ένα είναι πιο…τρελό από το άλλο. 
   Λίγο έξω από το Αρχοντοχώρι αστυνομικός που επέβαινε στη μηχανή του και ήταν εκτός υπηρεσίας  στον επαρχιακό δρόμο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με…γουρούνι που κυκλοφορούσε αμέριμνο κι αδέσποτο- παρότι οικόσιτο και όχι άγριο- στο δρόμο! 
    Η σύγκρουση υπήρξε σφοδρή και άνθρωπος, μηχανή και ζωντανό σύρθηκαν για πολλά μέτρα στο οδόστρωμα. 
      Το πρωτοφανές (και κυρίως το ευτύχημα) όμως είναι ότι το ζωντανό που προκάλεσε το ατύχημα ήταν κι εκείνο που έσωσε τη ζωή του αστυνομικού λειτουργώντας ως… αερόσακος και αποτρέποντας τα χειρότερα!.....



       Σε άλλο χωριό όμως είχαμε περιστατικό στα όρια του τραγέλαφου με το δράμα να βρίσκεται πολύ κοντά. 
      Ένα βράδυ υπήρξε σφοδρή διαφωνία και διαπληκτισμός μεταξύ θαμώνα καφενείου και του ιδιοκτήτη. 
     Η κατάληξη ήταν ο ιδιοκτήτης να διώξει από το μαγαζί του τον θαμώνα μέσα σε εκατέρωθεν εκτοξευόμενους βαρύτατους χαρακτηρισμούς. 
     Δυστυχώς όμως-πρωτίστως για τον ίδιο-ο θαμώνας ήταν τόσο χάλια από το ποτό που αποφάσισε να εκδικηθεί για την έξωσή του από το καφενείο. Πήρε το αυτοκίνητό του λοιπόν κι επέστρεψε στο χώρο προσπαθώντας να μπουκάρει στο μαγαζί με αυτό! 
     Αλλά, όπως προαναφέρθηκε, για κακή τύχη του ιδίου το ποτό τον οδήγησε να μην… πετύχει ολόκληρο μαγαζί και να ρίξει το αυτοκίνητο σε παρακείμενη κολόνα προκαλώντας του μεγάλες ζημιές! 
    Πάλι καλά που δεν έπαθε ο ίδιος τίποτε (γνωστό ότι ο μεθυσμένος δύσκολα χτυπάει) και το συμβάν έμεινε κάπου εκεί. Με κόστος ένα τρακαρισμένο αμάξι και έναν τραυματισμένο εγωισμό, αφού ο οδηγός του κάποια στιγμή πρέπει να έμαθε τι… σόου έδωσε!

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο