Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΒΟΝΙΤΣΑ: Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις. Σήμερα Ποδηλατοδρομία και επίσκεψη στο Κάστρο!!


      Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις πολιτισμού στη Βόνιτσα που διοργανώνει ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: 
    Ο πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Χόρτης  φανερά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, δήλωσε: «Στις 5.30 το απόγευμα θα έχουμε ποδηλατοδρομία από το Δημαρχείο τον γύρο του Κάστρου. Πάρτε όλοι τα ποδήλατά σας και ελάτε να το χαρούμε όλοι μαζί. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι εσύ αυτός ή αυτή που θσ κερδίσει με κλήρωση ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο......

 
      Μόλις τελειώσει η ποδηλατοδρομία θα πάμε λίγο πριν από τις 7 στο Κάστρο όλοι μαζί ομαδικά από το Δημαρχείο. 
    Την πέμπτη ο σύλλογός μας μαζί με εθελοντές καθαρίσαμε το Κάστρο ώστε απόψε να απολαύσουμε αρχικά μια μικρή ομιλία - αναφορά στην ιστορία του Κάστρου. Και μετά την ομιλία μας θα κάνουμε την βόλτα μας προς τα πάνω για να βγάλουμε όλοι μας φωτογραφίες από το σημείο που εδώ και δεκάδες χρόνια έχουν βγει χιλιάδες φωτό με φόντο την παραλία. Η μεγάλη συμμετοχή όλων των Βονιτσάνων και στις δύο σημερινές δράσεις θα δώσει μεγάλη χαρά στον Σύλλογό μας. Σας περιμένουμε".

ΧΘΕΣ 
      Ο πρόεδρος Διονύσης Χόρτης συνεχίζει: «Η τρίτη μέρα των εκδηλώσεων του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων μας γύρισε πίσω στον χρόνο με τους παλαίμαχους του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ να δίνουν για άλλη μια φορά παράσταση στο γήπεδο
    Οι κερκίδες είχαν αρκετό κόσμο ο οποίος χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων να αποδείξουν ότι αψηφούν τα χρόνια που κουβαλάνε στην πλάτη τους. Τους ευχαριστούμε που με το πρόθυμο πνεύμα τους συνέβαλαν στην επιτυχία της τρίτης μέρας των εκδηλώσεων του συλλόγου μας»

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
20.30: ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ-ΟΜΙΛΙΑ: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ.
21.00: ΟΜΙΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  «Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ» ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΛΙΟΓΙΩΡΓΟΣ.
21.30: ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  -  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΓΙΑΣ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ <ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ>.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ>.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 17.00.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο