Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ARTηρια Λευκάδας: ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΣΙΡΩΝΗ Έκθεση Αγιογραφίας – Ζωγραφικής


13-20 Αυγούστου
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΣΙΡΩΝΗ  
Έκθεση Αγιογραφίας – Ζωγραφικής  

    Την Τετάρτη 13 Αυγούστου, στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής και αγιογραφίας  της Σπυριδούλας Τσιρώνη.
      Η Σπυριδούλα Τσιρώνη ασχολείται με το βυζαντινό σχέδιο, την αγιογραφία, την ζωγραφική, καθώς και με τη διακόσμηση. Στο επαγγελματικό της ιστορικό περιλαμβάνονται αγιογραφήσεις ιερών ναών, διακοσμήσεις επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, όπως επίσης και παραδόσεις μαθημάτων ζωγραφικής. Έχει παρουσιάσει ως τώρα το αγιογραφικό και ζωγραφικό έργο της σε ομαδική έκθεση (Πάρος), και σε ατομικές στη Γερμανία, Σαντορίνη, και Λευκάδα.
    Η Σπυριδούλα Τσιρώνη γενήθηκε στη Μελβούρνη  της Αυστραλίας και μεγάλωσε στο Αγρίνιο......

  Μετά την ολοκλήρωση παιδαγωγικών σπουδών ασχολήθηκε με ότι την έλκυε από μικρή ηλικία, τη ζωγραφική. Απόφοιτη της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με ειδικότητα στην Αγιογραφία – Ζωγραφική, παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου στο εργαστήριο «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ», καθώς και σεμινάρια εικαστικού ενδιαφέροντος.    
      Αγιογραφεί εδώ και 17 χρόνια σε Ιερούς ναούς στην Ατική, Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα, καθώς στο εξωτερικό. Έχει διακοσμήσει επαγελματικούς  χώρους με ζωγραφική διαφόρων υλικών και παραδώσει μαθήματα ζωγραφικής στο Αγρίνιο και στην  «ΑRTηρία»

ARTηρια / 13 - 20 Αυγούστου  / καθημερινά 20:00-22:30/ είσοδος ελεύθερη
www.artiria.gr / τηλ: 26450.22820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο