Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

«Έφυγε» σε ηλικία 57 ετών ο τ. αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Κωτσαρέλης

         Μετά από ολιγόμηνη και άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, πέθανε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας ο πολιτικός μηχανικός και τέως αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Κωτσαρέλης.
      Γεννημένος στο Αγρίνιο ο Γιώργος Κωτσαρέλης, προέρχονταν από δημοκρατική και γνωστή οικογένεια του Αγρινίου, ο δε αείμνηστος πατέρας του, εκπαιδευτικός Ευθύμιος Κωτσαρέλης διώχθηκε για τις ιδέες του την περίοδο της δικτατορίας.......



    Ο Γ. Κωτσαρέλης, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και έλαβε το πτυχίο του πολιτικού μηχανικού, είχε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον κατασκευαστικό – εργολαβικό κλάδο, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε μια έντονη πολιτική παρουσία μέσα από τον χώρο της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης.
      Αρχικά διετέλεσε στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού, μέσα από τον «Ρήγα Φεραίο», την ΕΑΡ, στη συνεχεια τον Συνασπισμό για να δραστηριοποιηθεί και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε για πάνω από είκοσι χρόνια δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου και αντιδήμαρχος ενώ διατέλεσε και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ σε μια περίοδο που το Δημοτικό Θέατρο γνώρισε ιδιαίτερη άνθηση και αναγνώριση πανελλαδικά για τις παραγωγές του.
      Μέχρι και την τελευταία ημέρα, ο Γιώργος Κωτσαρέλης ήταν αστείρευτη πηγή ενεργητικότητας. Δημιουργικός και μαχητικός, αναλάμβανε, υλοποιούσε και έβαζε την προσωπική του σφραγίδα, σε μικρά και μεγάλα, δημόσια και ιδιωτικά,  τεχνικά έργα.
     Υπήρξε ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Γ. Ε. ΚΩΤΣΑΡΕΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
    Αποτέλεσε μοναδικό πρότυπο για τους νεότερους συνεργάτες, τους οποίους ενέπνεε και καθοδηγούσε με συνέπεια.
    Η κηδεία του Γιώργου Κωτσαρέλη   θα γίνει, το Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014, στις 11:30π.μ από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο.
     Το agriniopress.gr εκφράζει στην συζυγο του Λέτα, την κόρη του Μαρίζα καθως και σε όλους τους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια. 

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο