Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

26ο ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ από την Κέρκυρα στον Αστακό

Με αφετηρία την Κέρκυρα και τερματισμό τον Αστακό Αιτωλοκαρνανίας θα διεξαχθεί εφέτος η 26η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2014. Η εκκίνηση θα δοθεί από την Κέρκυρα (Λευκίμη), με πρώτο σταθμό των σκαφών την Πρέβεζα, θα ακολουθήσουν το Ληξούρι της Κεφαλονιάς και η Ζάκυνθος, ενώ ο τερματισμός των σκαφών θα γίνει στον Αστακό Αιτωλοκαρνανίας την Κυριακή 10 Αυγούστου.......

«Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση, του 26ου Ράλι Ιονίου. Αν και είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονική περίοδος, με την γενική οικονομική συγκυρία ν' αυξάνει τα προβλήματα και να βάζει πρόσθετες δυσκολίες, είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Έχουμε και τα στελέχη και τους φίλους που θα φροντίσουν γι' αυτό. Εύχομαι το καλύτερο για τους συμμετέχοντες που και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους, έχοντας φέρει την 26η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου σταθερά στην κορυφή των αγώνων ανοιχτής θάλασσας, με τις περισσότερες συμμετοχές σκαφών», δήλωσε ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας (Ι.Ο.Κ.) Γιάννης Μαρουλάκης.
Οι ιστιοπλόοι θα περάσουν από το αγαπημένο και φιλόξενο Ληξούρι, θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο οι διοργανωτές ν' ανταποδώσουν την στήριξη και την βοήθεια που απλόχερα παρέχουν επί 26 χρόνια οι κάτοικοί του και γενικότερα οι κάτοικοι της πανέμορφης Κεφαλλονιάς στο Ράλι Ιονίου.
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση και στον Αστακό που θα γίνει ο τερματισμός με τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο να ετοιμάζει πανηγυρικές εκδηλώσεις και απονομές.
Ο τερματισμός των σκαφών έχει προγραμματιστεί για τις 10 Αυγούστου και στις 11 Αυγούστου θα γίνουν οι απονομές πλαισιώμενες από σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αστακού φιλοδοξούν η διοργάνωση να προσφέρει προβολή στον τόπο αλλά και κίνητρο στην τοπική κοινωνία για να στραφεί ακόμα περισσότερο στην ιστιοπλοΐα και στα θαλάσσια σπορ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης:
* Σήμερα, Δευτέρα 4 Αυγούστου: Εκκίνηση 1ης Ιστιοδρομίας στην διαδρομή Κέρκυρα (Λευκίμη) – Πρέβεζα (40 ν.μ.)
* Αύριο, Τρίτη 5 Αυγούστου: Δεξίωση και απονομή επάθλων στην Πρέβεζα
* Τετάρτη 6 Αυγούστου: 2η Ιστιοδρομία Πρέβεζα (Αγ. Ιωάννης Κεφαλονιάς) – Αργοστόλι (50 ν.μ.)
* Πέμπτη 7 Αυγούστου: Δεξίωση και απονομή επάθλων
* Παρασκευή 8 Αυγούστου: 3η Ιστιοδρομία Αργοστόλι - Ζάκυνθος (34 ν.μ.)
* Σάββατο 9 Αυγούστου: Δεξίωση και απονομή επάθλων
* Κυριακή 10 Αυγούστου: 4η Ιστιοδρομία Ζάκυνθος – Αστακός (40 ν.μ.)
* Δευτέρα 11 Αυγούστου: Απονομή επάθλων και Τελετή Λήξης στον Αστακό Αιτωλοκαρνανίας.
Κ.Α.

sentragoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο