Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Την Τρίτη 19 Αυγούστου η Τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής Ακτίου Βόνιτσας με Δήμαρχο τον Γ. Αποστολάκη

-Τα ονόματα των νέων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 
-Τα ονόματα των τακτικών συμβούλων των συμβουλίων των δηµοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθώς και των εκπρόσωπων των τοπικών κοινοτήτων

          Την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 θα γίνει η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη.  Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απέστειλε ο κ. Αποστολάκης, η τελετή θα γίνει σε δημόσια συνεδρίαση στις 8.30΄ μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα  Βόνιτσας, ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν και τα ονόματα των Αντιδημάρχων.
Αναλυτικά η Πρόσκληση έχει ως εξής: 
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
ΠΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ 

Πρόσκληση για ορκωμοσία Δημοτικής αρχής 
      Μετα την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη της νέας δημοτικής αρχής, σύμφωνα με την υπ.αρ. 28/13-06-2014 απόφαση του αρμόδιου Πρωτοδικείου Λευκάδας, καλείσθε για την προβλεπόμενη από το νόμο ορκωμοσία στο Δημοτικό κατάστημα  Βόνιτσας σε δημόσια συνεδρίαση στις 19 Αυγούστου 2014  ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος
Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης......



Θυμίζουμε τα ονόματα των νέων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας


   Οι υπόχρεοι σε ορκωμοσία, προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα, είναι και οι τακτικοί σύµβουλοι των συμβουλίων των δηµοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων: 




3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ..... ΚΑΘΩΣ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ 22/8 ΕΩΣ 1/9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας διαβάσουν καλύτερα την εγκύκλιο μερικές και μετά να μιλάνε και να σχολιάζουν. Το θέμα δεν είναι η ορκωμοσιά αλλά η σωστή διαχείρηση του Δήμου και όχι η ρεμούλα η αφάνεια ,η κακοδιαχείριση και η ίντριγκα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί που θα ορκιστεί ο καθένας ας τηρήσει τουλάχιστον τον όρκο του.πολύ φοβάμαι πολλοί λίγοι θα το κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο