Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Αποστόλης Πανταζής : πρόταση για συνένωση των δύο σωματείων

Δελτίο Τύπου από τον ΑΓΣ "Αναγέννηση Αστακού"
 
Ο Σύλλογός μας ενεργώντας   εντός του πλαισίου της τοπικής αθλητικής μέριμνας  , και προσπαθώντας να σταθεί δίπλα  σε σωματεία  με προβλήματα  δια του διοικητικού του συμβουλίου  και κατόπιν επιθυμίας του κ. Αποστόλη Ν. Πανταζή  προέβη σε πρόταση στήριξης στον ΠΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ. Η πρόταση αφορούσε την συνένωση των δύο σωματείων κάτω από κοινή  καταστατική πράξη, επωνυμία  , κοινό Διοικητικό Συμβούλιο και λοιπά καταστατικά Όργανα ώστε πλέον το βασικό   άθλημα  που εκπροσωπούν να μπει σε νέα δεδομένα  και σταθερές βάσεις που θα έφερναν την πόλη του Αστακού  πρωταγωνίστρια   στα Ποδοσφαιρικά Αθλητικά δρώμενα  της ευρύτερης περιοχής.......
 Και πιο συγκεκριμένα προτάθηκε 9μελές συμβούλιο όπου θα απαρτίζονταν από 4 μέλη του Δ.Σ. του ΑΓΣ Αναγέννηση Αστακού, 4 μέλη του Δ.Σ. ΠΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗ και ως Πρόεδρος ο κος Πανταζής.
Σε συνάντηση  των διοικητικών συμβουλίων  η πλευρά  του ΠΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗ αρνούμενη την συνεργασία  αναφέρθηκε ότι  σε μια τέτοια περίπτωση θίγονται τα συμφέροντα του χωρίς να προσδιορίζει το ΠΩΣ  και το ΠΟΙΑ είναι  αυτά  , ερχόμενη δε σε αντίθεση με την  αρνητική απάντηση   έκανε αντιπρόταση    επταμελούς  συμβουλίου  με πρόεδρο  τον Αποστόλη Πανταζή  και συμμετοχή  μόνο  ενός μέλους  του Συλλόγου μας, διατηρώντας την πλειοψηφία των μελών  του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Προς γνώση των  πεπραγμένων της συνάντηση αυτής   ο Σύλλογος μας  υποστηρίζοντας  την άποψη   ότι  είναι αδύνατη  μία  απορρόφηση  υγιούς σωματείου  από ένα παθητικό  εμμένει   στην θέση του περί συνένωσης  και κοινής πορείας  των  δύο συλλόγων      με τον τρόπο και  τις πάγιες θέσεις  που εκφράσαμε εις τους εκπροσώπους   του   ΗΡΑΚΛΗ  . 
εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

5 σχόλια:

  1. Ενας Δήμος... 12 χωριά 11 ομάδες αστακός ένα χωριό δύο ομάδες μήπως να κάνουμε και δύο νεκροταφεία να κάνουμε και μερικές εκκλησίες ακόμα να πηγαίνει ο καθένας στην δική του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Πανταζή το παθητικό σωματείο που με περίσσια αλαζονεία αναφέρεται έχει κάτι πολύ σημαντικό, που καλώς η κακώς το σωματείο που μόλις πριν 2 χρόνια φτιάξατε δεν έχει. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. Και ως γνωστό κύριε Πανταζή... ΙΣΤΟΡΙΑ δεν αγοράζεις με χρήμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιστορία είναι η ομάδα και όχι το συμβούλιο που το απαρτίζει. Ενοχλεί που κάποιος έχει παραπάνω μυαλό από άλλους και θέλει να πάει μπροστά τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που πριν 2 χρόνια δημιούργησαν δεύτερη ομάδα ποδοσφαίρου μέσα στον Αστακό έρχονται τώρα και το παίζουν ότι βλέπουν μπροστά και ότι δεν πρέπει να υπάρχουν 2 ομάδες για το καλό του τόπου μας!!!
    Παρουσιάζεται ο κ. Πανταζής ότι βλέπει μπροστά και ότι μία ομάδα πρέπει να υπάρχει.
    Άρα περιμένουμε να μας κρίνει πως βλέπει την δημιουργία δεύτερης ομάδας πριν από 2 χρόνια στο Αστακό; Πείτε μας πως κρίνεται αυτήν την ενέργεια κ. Πανταζή;
    Άμα κ. Πανταζή θέλετε μία ομάδα, αφήστε την έπαρση και την αλαζονία σας, διαλύστε την Αναγέννηση και πάμε σε γενική συνέλευση να εκλεγεί νέα διοίκηση εξ αρχής του Ηρακλή Αστακού, γιατί η ομάδα ποδοσφαίρου του Αστακού είναι ο Ηρακλής.

    Ένας απλός φίλαθλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΊΛΕ 10.26 Μ.Μ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ .ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ
    ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ
    ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο