Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Φεύγει ο ΑΟ Παλαίρου από την ΕΠΣΝ Αιτωλ/νίας και μετακομίζει στην ΕΠΣ Λευκάδος –Πρέβεζας

       Την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα, της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας και την μεταγραφή της στο πρωτάθλημα Λευκάδας-Πρέβεζας, για την ομάδα της Παλαίρου, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η  Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, λέγοντας: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
     Σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας αποφάσισε ομόφωνα για την ικανοποίηση του αιτήματος του Σωματείου «Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ» για την ένταξή του στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας........


      Να σημειώσουμε ότι μετά την αποχώρηση της Πλαγιάς προ διετίας, έρχεται τώρα και η μετεγγραφή του ιστορικού σωματείου ΑΟ Παλαίρου στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας αφήνοντας λειψό το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Πρώτη είδηση: http://palairosnews.blogspot.gr/

6 σχόλια:

  1. Φέτος δεν την γλιτωναν θα πεφταν γι αυτό και την κάνανε από την άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περυσι στην Παλαιρο στοιχησε η κατασκευη του γηπεδου.Οταν γυρισε και επαιξε στην Παλαιρο εγινε το αυτονοητο,πηρε τα παιχνιδια που επρεπε και εμεινε!!Και μην ξεχνας φιλε μου οτι περυσι η Παλαιρος στηριχθηκε για πρωτη φορα σε παιδια 16-20 χρονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι λες ΕΣΥ ρε ΦΙΛΕ;ναι φύγαμε ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ το λόμπυ του Αγρινίου που δεν μας γουστάρει.κατσε ΕΣΥ να παίζεις στον αετό και να μην ΞΕΡΕΙΣ αν θα γυρίσεις σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:43 πηγαινε να παιζεις στον αετο εσυ και στον εμπεσσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά ρε η μπαρτσελονα ειστε πάτε. Εκεί μπας και σας αγοραση ο ρομποβλεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυγαμε,8 19 για να αποφυγουμε κατι τυπους ειρωνες σαν εσενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο