Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή της Κατερίνας Λιβιτσάνου- Ντάνου «Αγκαλιά απο κιμωλία» σε Αγρίνιο και Αθήνα


       Στις 20 Ιουνίου 2014, Παρασκευή, ώρα 8.00 μ.μ. έγινε η παρουσίαση της τρίτης ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Λιβιτσάνου- Ντάνου με τίτλο «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΩΛΙΑ». 
    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου και τις εκδόσεις Γαβριηλίδης στην κατάμεστη από κοινό αίθουσα της Τράπεζας Ελλάδος, Αναστασιάδη 2, Αγρίνιο........



     Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Ευαγγελία Κραβαρίτη. Για το βιβλίο μίλησαν 1)-ο κ. Αθανάσιος Παλιούρας: Ομότιμος Καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας του Παν/μίου Ιωαννίνων, συγγραφέας, 2)-ο κ. Λίνος Υφαντής: φιλόλογος, επιμορφωτής στις νέες τεχνολογίες. Την εκδήλωση συντόνισε και διάβασε ποίηση ο εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτης Χατζηγεωργίου.

  Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 , ώρα 8.00 μ.μ. έγινε στην Αθήνα η 2η παρουσίαση του «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΩΛΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στον κήπο του POEMS K CRIMES των εκδόσεων ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, Αγίας Ειρήνης 17 Μοναστηράκι
    Προλόγισε ο εκδότης Σάμης Γαβριηλίδης και μίλησαν για το βιβλίο 1)- ο Άγγελος Χόρτης: διδάκτωρ Ιστορίας, επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων, συγγραφέας και 2)-ο Παναγιώτης Δεμέστιχας: φιλόλογος, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγγραφέας σχολικών φιλολογικών βιβλίων. Ποιήματα διάβασε  και συντόνισε την εκδήλωση η γνωστή ηθοποιός κ. Ευτυχία Μοσχάκη.

      Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στη Λευκάδα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, στις 2 Αυγούστου 2014.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο