Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στο Φράγμα Καστρακίου


      Επίσκεψη στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, στο Φράγμα Καστρακίου, πραγματοποίησαν σήμερα η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαϊτάνη μαζί με αντιπροσωπία της τοπικής οργάνωσης Αγρινίου.
     Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στα διαγραφόμενα σχέδια της εκποίησης της  δημόσιας περιουσίας, ιδιαίτερα της ΔΕΗ και ενόψει της Απεργιακής κινητοποίησης που οργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τόνισαν την ανάγκη   οικοδόμησης ενός πλατιού λαϊκού μετώπου που θα αποτρέψει το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου της χώρας, από την απόνομιμοποιημένη πλέον συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.........



    Η οργάνωση Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συμμετοχή τους πολίτες της περιοχής στο αυριανό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έξω από τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην πλατεία  σιντριβανιού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης:
Συμβόλαιο «θανάτου» της βαριάς βιομηχανίας της χώρας και ξεπουλήματος της ηλεκτρικής ενέργειας εκτελεί η κυβέρνηση ανδρεικέλων Σαμαρά-Βενιζέλου με το απαράδεκτο νομοσχέδιο για τη λεγόμενη «μικρή ΔΕΗ».
Ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν έναντι «πινακίου φακής» τη σημαντικότερη –στρατηγικής σημασίας- δημόσια βιομηχανία της χώρας, παραδίδοντας σε ιδιώτες την ηλεκτρική ενέργεια, γεγονός που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το σύνολο της οικονομίας και θα πλήξει βάναυσα κάθε νοικοκυριό.
Η εγκληματική αυτή ενέργεια της ακραία νεοφιλελεύθερης συγκυβέρνησης αποτελεί «βόμβα» για το μέλλον της χώρας, η οποία θα λειτουργήσει προς όφελος μιας χούφτας ιδιωτικών συμφερόντων, καταστρέφοντας υποδομές, δημόσια περιουσία και το στρατηγικότερο εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Ενάντια σε αυτές τις πολιτικές που μετατρέπουν την χώρα σε οικονομική και παραγωγική «έρημο» θα στραφούν οι αγώνες των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, οι αγώνες ολόκληρου του ελληνικού λαού, ο οποίος είναι ο πραγματικός «δημιουργός» της ΔΕΗ και ο μοναδικός ιδιοκτήτης της.
Συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο της Πέμπτης έξω από  γραφεία της ΔΕΗ  στο σιντριβάνι για να ακυρωθεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός για ακρωτηριασμό-ξεπούλημα της ΔΕΗ.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΣΥΡΙΖΑ

Ο.Μ. Αγρινίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο