Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Εκδήλωση στα Σαρδίνια το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 με θέμα: Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας

       Το Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης "Θωμάς και Αφροδίτη Παπανίκος" (ΙΤΑΘΑΠ) οργανώνει την 2η Ετήσια Συνάντηση του στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας με θέμα:
"Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας στο Πλαίσιο της Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης της Ελλάδοςστο Χωριό Σαρδίνια της Επαρχίας Βάλτου (Ακαρνανία) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 και ώρα έναρξης 9:00 π.μ.........

 
Την συζήτηση θα συντονίσει Δρ. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος, Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Στέρλινγκ, Ηνωμένο Βασίλειο & Μέλος του Δ.Σ. ΙΤΑΘΑΠ.
 Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κάτωθι:
-Δρ. Λάμπρος Πυργιώτης, Πρόεδρος Ελλήνων Περιφερειολόγων. Το Παράδειγμα Τεσσάρων Σεναρίων Ενδογενούς Ανάπτυξης για την Ελλάδα το 2020.
-Δρ. Σωτήρης Θεοδωρόπουλος, Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς.  Κλάδοι Ατμομηχανές Ανάπτυξης & Μέτρα Πολιτικής Εξόδου από την Κρίση.
-Δρ. Παύλος Λουκάκης, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Αμβρακικός Κόλπος ως Ιστορικός Χώρος: Προοπτικές Ανάπτυξης και η Απαίτηση για Ένα Συνολικό και Πολυεπίπεδο Προγραμματισμό και Χωρικό Σχεδιασμό.
-κ. Ζώης Κολιός, Αντιπρόεδρος, Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος.  Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ευρύτερης Περιοχής του Αμβρακικού.
-Δρ. Θεόδωρος Τραφαλής, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Οκλαχόμα, ΗΠΑ. Βελτιστοποίηση και Ευφυής Διαχείριση Υδατίνων Πόρων στην Περιοχή της Αμφιλοχίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Σήλια Σακκά 210 3634210.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο