Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στα ΕΛΤΑ

        Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους βουλευτές του κόμματος Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Κυριακάκη, το μέλος της κεντρικής επιτροπής και του εργατικού τμήματος Ζώη Πεπέ, τον γραμματέα των ΔΕΚΟ Μάξιμο Μπόλα και μέλη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΤΑ συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Κωστή Μελαχροινό και ενημερώθηκε για την πορεία του Οργανισμού, για την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση που προωθεί η κυβέρνηση, καθώς και τις επιχειρησιακές πρωτοβουλίες της Διοίκησης.

     Η αντιπροσωπεία εξέφρασε την απόλυτη αντίθεση της στην ιδιωτικοποίηση του ΕΛΤΑ, την απαξίωση, τη συρρίκνωση, τον τεμαχισμό του ταχυδρομικού έργου και την παραχώρηση του σε ιδιώτες.
Επανέλαβε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα Δημόσιο Ταχυδρομείο που θα υπηρετεί την κοινωνία.....



Έθεσε το ζήτημα των μεταθέσεων-διώξεων προσωπικού στο νομό Φθιώτιδας, την έλλειψη στοιχειώδους αξιοκρατίας, τα φαινόμενα ρεβανσισμού που προωθεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και ο συγκεκριμένος διευθυντής. Πρακτική ενός συστήματος που τείνει να γίνει κανόνας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Απαίτησε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μελαχροινό να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις, να εφαρμοστεί η νομιμότητα, η αξιοκρατία και η ίση μεταχείριση του προσωπικού.

Επεσήμανε δε πως φαινόμενα αυτής της μορφής δεν γίνονται ανεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο την δέσμευση του κόμματος να υπερασπίζεται και να στέκεται δίπλα σε κάθε εργαζόμενο που διώκεται για τις πολιτικές και συνδικαλιστικές του επιλογές.

Αθήνα 26/06/2014

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο