Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Θερμά συγχαρητήρια… (φωτο)

Καταφέραμε να χάσουμε και το στρατιωτικό αεροδρόμιο! Αμηχανία και θλίψη στην τελετή υποστολής της Σημαίας. «Φεύγω με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή ετούτος ο τόπος θα αξιοποιήσει τις δυνατότητές του», το μήνυμα του Διοικητή.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή υποστολής της Σημαίας στο Αεροπορικό Απόσπασμα Αγρινίου, το οποίο και θα λειτουργεί πλέον ως φυλάκιο, με μικρή δύναμη ανδρών, περί τους 30, καθεκτών των οποίων θα είναι απλά να προσέχουν τους χώρους…
 Μετά από 43 χρόνια, το Αγρίνιο έχασε μια Μονάδα με υποδομές που, όπως σωστά παρατήρησε στο σύντομο χαιρετισμό του ο διοικητής κ. Παπαχρήστος, ούτε υπάρχουν σε άλλα στρατιωτικά αεροδρόμια… ούτε και μπορεί εύκολα πλέον η πατρίδα μας να δημιουργήσει.
Η υποστολή της Σημαίας της Μονάδος
Η υποστολή της Σημαίας της Μονάδος
Ιστορική, λοιπόν, η σημερινή ημέρα, αλλά με απόλυτα αρνητικό πρόσημο. Και προφανώς για το λόγο αυτό από το πολιτικό προσωπικό του νομού δεν παρέστη κανείς. Εκπροσωπήθηκε μόνο, δια το τυπικόν του πράγματος, δια του αντιδημάρχου κ. Σφυρή, ο Δήμος Αγρινίου. Φυσικά, αυτό δεν μας κάνει εντύπωση… Να πάνε ποιοι και να πουν τι;;;
...Και η υποστολή της Στρατιωτικής Σημαίας
…Και η υποστολή της Στρατιωτικής Σημαίας
Ενδεικτική είναι άλλωστε η απάντηση του διοικητή στην ερώτηση του agrinioreport.com για το τι έφταιξε, για το τι δεν κάναμε σωστά και φτάσαμε στη σημερινή ημέρα, δεδομένου του ότι γνωρίζαμε από καιρό τις προθέσεις της πολιτείας: «Eγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για ‘μένα», είπε με νόημα ο κ. Παπαχρήστος, εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός.
Στην τελετή έψαλε ο μητροπολίτης κκ Κοσμάς
Στην τελετή έψαλε ο μητροπολίτης κκ Κοσμάς
Νωρίτερα, στη σύντομη ομιλία του, αφού παρουσίασε το ιστορικό της Μονάδας και αφού απέδωσε τιμή στους 24 αθάνατους αεροπόρους της περιοχής, ο διοικητής είχε τονίσει: «Φεύγω με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή ετούτος ο τόπος θα αγιοποιήσει τις δυνατότητές του». Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στο παράλληλο έργο της Μονάδας, με την αιμοδοσία, τη μεταφορά των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, την υποστήριξη της ΜΑΕΔΥ, τη χρήση του πεδίου βολής κτλ.
Περίλυπος ο διοικητής κ. Παπαχρήστος,  μετατίθεται στην Ανδραβίδα
Περίλυπος ο διοικητής κ. Παπαχρήστος,
μετατίθεται στην Ανδραβίδα
Σε έτερη ερώτησή μας για το τι θα γίνει τώρα με την ΕΛΕΠΑΠ, ο κ. Παπαχρήστος είπε ότι έχει ενημερωθεί το Αρχηγείο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι… ουδείς γνωρίζει.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Αγρινίου κ. Μπόκας (αριστερά) και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Ματσούκας (δεξιά)
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Αγρινίου κ. Μπόκας (αριστερά)
και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Ματσούκας (δεξιά)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOOLYMPUS DIGITAL CAMERAOOOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOOOOOLYMPUS DIGITAL CAMERA
agrinioreport.

4 σχόλια:

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως Ελληνες πολίτες,περιβάλλουμε με σεβασμό και εμπιστοσύνη τον Διοικητή και τα στελέχη της Μονάδας.Οσον αφορά το πολιτικό προσωπικό του Νομού μας, πού εκλήθη επίσημα - αν εκλήθη- και δέν παρέστη γιατί,ενδεχομένως,διαφωνεί με τις αποφάσεις του υπουργείου Εθνικής αμυνας,οφείλει-όποιος διαφωνεί-να παραιτηθεί.Οσο για εμάς εδώ ,ώς απλοί πολίτες ή δημότες,μπορεί και πρέπει να διαφωνούμε μεταξύ μας, σε διάφορα θέματα πολιτικά ή άλλα ζητήματα ,που αφορούν τον Δήμο μας,αλλά σέ λεπτά και ευαίσθητα θέματα οπως αυτά της Εθνικής άμυνας και ασφάλειας της πατρίδας,εκεί δέν διαφωνούμε.Εδώ διαφωνούμε,εκεί συμφωνούμε,εμπιστευόμαστε τις αποφάσεις του υπουργείου Εθνικής αμυνας.

    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Με εντόλη Σαμαρα Χρυσοχοίδη 9,500,000 στο Μπόμπολα για..200μ. !!! http://triklopodia.gr


    Ελληνική κοινωνία. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έχει περάσει από την συγκεκριμένη μονάδα είναι σίγουρο ότι θα δυσκολευτεί να βρει τον λόγο ύπαρξης της.Ίσως μόνο για να εξυπηρετούνται οι μόνιμοι να δουλεύουν μέσα στο σπίτι τους και να κάνουν 30-40 ρουσφέτια το χρόνο τα πολιτικά γραφεία του νομού.Από εκρί και πέρα τίποτα, επιχειρησιακά το απόλυτο τίποτα.Και φυσικά όλοι ξεκούραστοι για να κάνουμε και μια δεύτερη δουλειά το απόγευμα και στα ρεπά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο