Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ


Ευχές στον Ε. Γαλούνη από την "Εταιρεία Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας"

Το Δ.Σ, τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας, με αφορμή την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη στο Δήμο Ξηρομέρου, εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που σε λίγες εβδομάδες και για μιά ολόκληρη πενταετία αναλαμβάνει.......


Το σωματείο μας απευθυνόμενο προς τον νέο δήμαρχο και τα εκλεγέντα μέλη του συνδιασμού στο Δήμο, θυμίζει την γνωστή στο πανελλήνιο εικοσαετή και πλέον δράση του πολιτιστικού συλλόγου των Παλαιομανιτών και την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν οι κάτοικοι του χωριού για την διάσωση, ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Παλαιομάνινας και του τόπου μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε, με την νέα δημοτική αρχή, θα πάψει η δυσχέρεια η κωλυσιεργία, η αδράνεια, η υποσχεσιολογία και η αδιαφορία που βιώνουν τα τελευταία χρόνια οι σύλλογου οι οποίοι παράγουν πράγματι πολιτισμό και θα ενεργοποιήσει προς τη σωστή κατεύθυνση τον ανενεργό πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.
Κύριε Δήμαρχε, το ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου μας, κρίνοντας από τις ευαισθησίες των δημοτικών συμβούλων του συνδιασμού και κυρίως τις προσωπικές σας, ευελπιστούμε στη συνεργασία για την ανάδειξη, διάσωση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.
Για το Δ.Σ.
 Ο πρόεδρος: Κώστας Κουτουβέλης      
Ο Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Πούλιος 


2 σχόλια:

  1. Εσείς που ξέρετε για τις ευαισθησίες τις πολιτιστικές και αρχαιολογικών χώρων του συνδυασμού και του επικεφαλής, πέστε μας μία για την Αλυζία και αποτελέσματα αυτής. Εχει κάποια κάστρα και βυζαντινά μνημεία. Τι έχει γίνει μέχρι τώρα.Δώστε μας κάποιες γνώσεις να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε των 4:59, διαβάστε παρακαλώ για άλλη μια φορά το δελτίο τύπου και θα σας λυθούν οι απορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο