Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μια απάντηση του Ομίλου Νηρέα στο MYTIKAS PRESS

Προς την Δ/νση του blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS
(απάντηση σε σχετική μας πρόσφατη ανάρτηση, δείτε εδώ)

Αγαπητοί Κύριοι,
   Απαντώντας στο σχόλιο σας το σχετικό με την ανακοίνωση του Νηρέα, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
   Κατ' αρχήν ήταν παράλειψη μας που δεν σας αποστείλαμε την ανακοίνωση μας και ζητούμε συγνώμη γι αυτό, υποσχόμενοι ότι δεν θα ξανασυμβεί.
    Είναι απολύτως βέβαιο ότι πάρα πολλοί χρησιμοποιούν τις υποτιθέμενες διασυνδέσεις τους με τον Νηρέα, υποσχόμενοι, μεταξύ άλλων, θέσεις εργασίας σʼ αυτόν. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε σε τυχόν τοποθετήσεις ορισμένων που όλως ανεύθυνα επιχειρούν να εμπλέξουν τον Ομιλό μας στις προσωπικες τους υποθέσεις. Θεωρούμε όμως ότι αργά ή γρήγορα αποδεικνύεται ότι αυτές οι τοποθετήσεις είναι ανυπόστατες και καταρρίπτονται από μόνες τους..............



      Σας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι όποιος κάτοικος της περιοχής ψάχνει για δουλειά, στον Όμιλο μας, δεν χρειάζεται να απευθύνεται πουθενά αλλού, πέρα από τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην περιοχή και μέσω των εταιρικών διαδικασιών.
      Όπως γνωρίζετε, ο Νηρέας, απασχολεί ντόπιο προσωπικό όχι μόνο στις μονάδες του αλλά και υλοποιώντας βήμα προς βήμα τις υποσχέσεις του για ανάπτυξη στην περιοχή, στηρίζοντας άμεσα κι έμμεσα την οικονομία της.
     Μέσα στην πρωτοφανή κρίση, υλοποιήσαμε μία τεράστια επένδυση αξίας 3 εκ. €, στην περιοχή της Τσαπουρνιάς, εκσυγχρονίζοντας υπάρχουσες εγκαταστάσεις και δημιουργώντας ένα κόσμημα για την περιοχή, το διαμετακομιστικό κέντρο μας με 65 εργαζόμενους προς το παρόν, που αποτελούν μέρος του συνολικού μας σχεδιασμού για το συγκεκριμένο κέντρο.
     Τέλος αναφορικά με το χωροταξικό σχέδιο και τις προθέσεις μας για περαιτέρω επέκταση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων μας, σας δηλώνουμε ότι δεν προτιθέμεθα να αναπτυχθούμε έξω από την περιοχή του Αστακού, πολλώ δε μάλλον σε περιοχές έντονα τουριστικές. Εξʼ άλλου ποτέ μέχρι σήμερα δεν κάναμε καμία παραγωγική μας μονάδα, χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών.
      Αλλά ακόμα και στην περιοχή του Αστακού δεν θα γίνει καμία περαιτέρω επένδυση εάν αυτή συγκρούεται με τα συμφέροντα και το λαϊκό αίσθημα των κατοίκων, παρόλο που προφανώς κάτι τέτοιο θα βοηθούσε σημαντικά την τοπική κοινωνία που τόσο πλήττεται από την ανεργία και την έλλειψη επιχειρηματικής ανάπτυξης.
    Εξ άλλου η ιστορία μας στην περιοχή το έχει πολλαπλά αποδείξει.
Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση
Για τον Όμιλο Νηρέα

Μιλτιάδης Χατζημανωλάκης
Γενικός Δ/ντής Ιχθυοκαλλιέργειας

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. 
1ο χλμ. Κορωπίου-Βάρης 
194 00 Κορωπί-Αττικής, Ελλάδα 
T: 210 66 98 310
M: 697 58 78 929
F: 210 66 26 802
E: k.stefaki@nireus.com
www.nireus.com

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχαριστούμε τον Όμιλο Νηρέα για την άμεση ανταπόκριση και την απάντηση του.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Πρός αποκατάσταση της αλήθειας όπως λέτε και εσείς δουλειά στο Νηρέα δεν πιάνεις ως εργάτης, φύλακας , οδηγός και συσκευαστήρια, αν δεν υποβάλεις τα σέβη σου στόν Πυθαγόρα και τα δύο τελευταία χρόνια στην κυρία Αντιδήμαρχο (Ντίνα). Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση οδεύει με δόξα και τιμή και κάνει καριέρα στο καλάθι των αχρήστων.Αναγνωρίζουμε ότι στο Νηρέα δουλεύουν εκατοντάδες ντόπιοι κλπ...... αλλά ας μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι ψεμα. Αλλος κανονιζει κοροιδευοντας γιατι αυτες οι θεσεις που ταζει απλα δεν υπαρχουν.
      Αλλα επρεπε ο νομος να μην τιμωρει οποιον απατηθεντα τονε κανει μαυρο στο ξυλο μετα τις εκλογες

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο