Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Έρευνα Focus Bari: Η ΑΙΧΜΗ πρώτη στην Αιτωλοακαρνανία!

 
Τι δείχνει η τελευταία έρευνα της εξειδικευµένης Focus Bari για το 2013. Διπλάσια η αναγνωσιµότητα από τη δεύτερη εφηµερίδα / Πολύ ισχυρό brandname.
Εντυπωσιακά και άκρως ικανοποιητικά για την απήχηση της εφημερίδας που κρατάτε στα χέρια σας είναι τα στοιχεία αναγνωσιμότητας των εφημερίδων του νομού Αιτωλοακαρνανίας που εκδόθηκαν πριν από λίγες μέρες.
Η εταιρεία που πραγματοποίησε την εν λόγω έρευνα είναι η πολυεθνική Focus Bari που εξειδικεύεται σε μετρήσεις μέσων ενημέρωσης και κάθε χρόνο καταγράφει τις τάσεις και τα ποσοστά σε 20 νομούς στην Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους και η Αιτωλ/νία. Όπως σας παρουσιάζουμε και στους πίνακες πιο κάτω, η ΑΙΧΜΗ είναι η εφημερίδα με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα όχι μόνο στην επικράτεια του δήμου Μεσολογγίου, όπου και η έδρα της, αλλά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας. Ξεπερνά δηλαδή κατά πολύ ακόμη και εφημερίδες που εδρεύουν σε πολύ μεγαλύτερες περιοχές του νομού μας, όπως το Αγρίνιο, η αναγνωσιμότητά της δε είναι υπερδιπλάσια από το δεύτερο σε σειρά μέσο!
Πραγματικά τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά της εμβέλειας που έχει η ΑΙΧΜΗ, προϊόν συνεπούς εργασίας επί μια εικοσαετία περίπου. Σταδιακά έγινε κατορθωτό να χτιστεί ένα μοναδικό brand name που είναι υπερτοπικό και αλληλοσυμπληρώνεται με το εξίσου πρωτοποριακό site www.aixmi-news.gr το οποίο ανανεώθηκε ριζικά εδώ και δύο περίπου μήνες. Έτσι, ο Αιτωλοακαρνάνας, συνδέει άρρηκτα το κομμάτι της ενημέρωσης με το όνομα «ΑΙΧΜΗ», κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει περαιτέρω ευθύνες. Πρόκειται για έναν άθλο και για μια προσπάθεια από τις λίγες στην Ελλάδα που εν μέσω κρίσης καταφέρνουν να διευρύνουν το αναγνωστικό τους κοινό. Και το διευρύνουν σε έναν νομό που μέχρι πρότινος παρουσίαζε χαμηλές αναγνωσιμότητες ενώ την ίδια στιγμή το τοπίο όπου προσπαθεί να επιβιώσει το έντυπο πλήττεται από την γενικότερη οικονομική κρίση, την κρίση του Τύπου, την τεράστια μείωση των εσόδων και την διακοπή εδώ και δύο χρόνια όλων των υποστηρικτικών πολιτικών λόγω του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο