Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Θύματα παιδεραστή δασκάλου που εργάστηκε και στην Αθήνα ψάχνει το FBI

 
O Ουίλιαμ Τζέιμς Βάλι, ο οποίος εργάστηκε και σε ελληνικό σχολείο, αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάρτιο στη Μινεσότα των ΗΠΑ, δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη της δράσης του.
Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του αυτόχειρα παιδεραστή, εντοπίστηκαν σε στικάκι οι φωτογραφίες τουλάχιστον 90 θυμάτων του, χρονολογίας 2008, ενώ το FBI ενθαρρύνει και άλλα πιθανά θύματα να προσέλθουν προκειμένου να προσκομίσουν περισσότερες πληροφορίες.
Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν απεικόνιζαν αγόρια, ηλικίας 12 με 14 ετών, κοιμισμένα ή σε κατάσταση αναισθησίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου του FBI, «πρόκειται για έναν από τους παραγωγικούς παιδεραστές που έχουμε δει ποτέ».
Οι παιδεραστής, στο διάστημα της ζωής του εργάστηκε σε σχολεία σε όλο τον κόσμο, όπως Βενεζουέλα, Ινδονησία, Σαουδική Αραβία, Νικαράγουα, Λίβανο, Ιράν, Ισπανία, Αγγλία, ενώ το διάστημα 1978-1980 δούλεψεο στο American Community School στην Αθήνα.
Το FBI καλεί όποιον έχει πληροφορίες για τον Λάλι ή πιστεύει ότι ήταν θύμα του να στείλει εμπιστευτικό email στο HOvictimassistance@ic.fbi.gov ή να επικοινωνήσει με την πλησιέστερη αμερικανική πρεσβεία.
Ε.Σ. (Πηγή: CNN)
πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο