Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ενα διήμερο για τους bloggers στην Αθήνα

 
Ακόμα και οι μη φανατικοί χρήστες του Διαδικτύου γνωρίζουν πλέον τι είναι ένα μπλογκ. Πως όμως μπορεί να γίνει αυτό καλύτερο; Αυτό θα είναι ένα από τα ερωτήματα στα οποία θα δώσουν απάντηση όσοι συμμετάσχουν την Παρασκευή και το Σάββατο (4 και 5 Απριλίου) στη διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί   στον πολυχώρο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Αθήνα).

Μια συνάντηση για όσους έχουν, θέλουν να αποκτήσουν για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους  ή απλά είναι φανατικοί αναγνώστες ιστολογίων και θέλουν να γνωρίσουν  από κοντά μερικά γνωστά μέλη αυτής της κοινότητας. Άλλωστε και στην Ελλάδα το blogging έχει πλέον τους δικούς του σταρ.
  «Οι ομιλητές , όλοι ιδιαιτέρως πετυχημένοι στον τομέα τους, θα δώσουν συμβουλές ή και θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες, προκειμένου το μπλογκ τους να γίνει πιο δημοφιλές, αισθητικά αρτιότερο, επιδραστικότερο, ακόμα και οικονομικά προσοδοφόρο» σχολιάζει η  κυρία Πέπη Νικολοπούλου, μία από τις πέντε γυναίκες που αποτελούν την κινητήρια ομάδα πίσω απ τις psifiakesgeitonies.gr την ομάδα που έχει το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης.
 
Η ίδια η κυρία Νικολοπούλου  διατηρεί το aliceonboard έναν ιστότοπο που απευθύνεται κατά βάση σε μητέρες που θέλουν να ντύσουν το παιδί τους. Η ίδια όπως λέει «τα τελευταία χρόνια και μέσα από το μπλόγκινγκ ξεκίνησα να διαβάζω για πράγματα που ως εκείνη τη στιγμή δε με ενδιέφεραν. Όμως μέσα από τον τρόπο που έγραφαν διάφοροι μπλόγκερ ανακάλυψα ένα σωρό καινούργιους "κόσμους" και ανθρώπους με την γοητεία του ο καθένας. Θα ήταν αδύνατο να το κάνω αυτό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο και το μπλόγκινγκ».
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές της η επιτυχία της εκδήλωσης θα κριθεί και από τις μελλοντικές συνεργασίες που θα προκύψουν.  «Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας σήμερα. Εμείς ελπίζουμε από συναντήσεις όπως αυτό το διήμερο να προκύψουν και επαγγελματικές σχέσεις και ανταλλαγή ιδεών» λέει η κυρία Νικολοπούλου  «Θα ήταν ευχής έργον  από  τη συνάντηση να προκύψουν και κάποιες καινούργιες θέσεις απασχόλησης».

Η τιμή του εισιτηρίου για τη συμμετοχή στις Ψηφιακές Γειτονιές είναι 20 ευρώ για την κάθε μέρα, ενώ για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει και τις δύο μέρες είναι 30 ευρώ.

Εισιτήρια πωλούνται  online από το viva.gr με μετρητά ή με κάρτα, τηλεφωνικά: στο 11876 καθώς και  σε ένα από τα σημεία πώλησης του viva.gr στο TheMall Athens, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots αναφέροντας απλά το όνομα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης : http://psifiakesgeitonies.gr/
 
πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο