Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δυνατό Ξηρόμερο-πρώτα ο πολίτης: "ήρθε το τέλος" Ετοιμαστείτε για την αποκαθήλωση


Δελτίο Τύπου  
Αστακός, 23 Απρ. 2014

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποιοι είχαν χάσει τον ύπνο τους, ενώ η υποψηφιότητα του Αποστόλη Πανταζή τους έβαλε σε διαρκή κατάσταση παράκρουσης.

Επιγραμματικά θα αναφερθούμε προς το γραφείο τύπου του συνδυασμού "Το Ξηρόμερο Αλλάζει" και στην επικεφαλής του κ. Κουμανδράκη – Σαμαρά:





  • Σαφώς η προσφορά δεν έχει σχέση με τη καταγωγή κάποιου. Όμως πιστεύουμε ότι αλλιώς πονάει τον τόπο και τους δικούς του ανθρώπους αυτός που γεννήθηκε και μεγάλωσε μαζί τους κι αλλιώς αυτός που βρέθηκε από σύμπτωση εκεί. Πέραν αυτού όμως αμφισβητούμε τη προσφορά σας. Αποτελείτε τροχοπέδη στην εξέλιξη του τόπου. Πρέπει να φύγετε, να ανασάνουμε. 
  • Ο Αποστόλης Πανταζής δεν χρειάζεται συνήγορο, τη προσφορά του στα κοινά τη ξέρουν οι συμπατριώτες μας. Θα πούμε όμως για τις απειλές και τα "αποκυήματα της φαντασίας". Επειδή το Ξηρόμερο, που δώδεκα χρόνια δεν σας έφτασαν να το αλλάξετε και θέλετε κι άλλα πέντε, είναι πολύ μικρό, η τακτική σας είναι γνωστή σε όλους. Έχει τρεις φάσεις: Στην αρχή οι γαλιφιές και τα γελάκια, μετά τα πλέον "απτά" επιχειρήματα και όταν και αυτά δεν πιάσουν, έρχονται οι απειλές. Σταματήστε, όσο είναι καιρός… 
  • Οι αναφορές σας σε πολιτική σκέψη προκαλούν γέλια, διότι στο διάστημα που διοικείτε το Δήμο μόνο τέτοια δεν εμφανίστηκε. Ρουσφέτι σε ημέτερους, ηγεμονική αντίληψη, ιδιοκτησιακό καθεστώς και προπαντός αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Να σας θυμίσουμε ότι οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και τοπικοί, ούτε ένας ούτε δύο, σας εγκατέλειψαν ή διαχώρισαν τη θέση τους. Οι αντιδήμαρχοι σας, Λύτρας, Καραπάνου, Γαζέτας, Λιβάνης λοιδορήθηκαν, εξυβρίστηκαν, προπηλακίστηκαν, συκοφαντήθηκαν όταν είχαν αντίθετη από εσάς άποψη. Το απόλυτο εγώ. Μιλάτε εσείς για πολιτική σκέψη; 
  • Κοντολογίς : "Ήρθε το τέλος" Ετοιμαστείτε για την αποκαθήλωση

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ –πρώτα ο πολίτης
Γραφείο Τύπου

18 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ...!!! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ...!!!ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΡΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ.

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλανε για αποκαθηλωση οι απο καθηλωμενοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ξηρομερο λενε.ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΟΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΩΝ ΑΧΥΡΩΝΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΝΑΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα πασοκια θα κανεις ανασταση?η μ αυτους που κατηγορουσαν τόν γαλουνη και τωρα εγιναν σκυλακια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρωτα ο πολιτης?????
    για δε λετε πρωτα ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ...
    ερε τι θα παθετε..
    ελα στις φυτειες γαλουνη να μιλησεις με το κοσμο... σε περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνεχίστε με αυτό το 'ρυθμό' κύριοι ένθα κακείθεν. Ο λόγος σας και το ύφος σας παραπέμπουν σε άλλες εποχές που φούντωναν τα μίση και τα πάθη στους απλούς ανθρώπους. Σπείρτε διχόνια και πάθη και καλά θα τα πάτε. Θα σας σιχαθεί ο κόσμος και θα στραφεί Συμπολιτεία . Από τον βόρβορο σας , τόσο από τους μεν όσο και από τους δε , μπορεί να βγει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ......ΓΙΑΤΙ?ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ........ΠΑΛΙΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΣΑΝ ΑΛΛΟΣ "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥΜΟΟ,ΟΧΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΜΑ ΝΤΡΟΠΗ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.....ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ....ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΙΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. papadatou ribio maxala koubara maxaira mpampini panagoula basilopoulo karaiskaki....an koitaksei kaneis to psifodeltio sas apla kai kathara katalabainei kaneis ti ginete...poioi pane na mas kubernisoun...an de baloun kai ta biografika tous...tote tha klaime apo ta gelia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάζοντας τον τίτλο τρόμαξα, ανατρίχιασα και για κάποια δευτερόλεπτα το μυαλό μου πήγε δεκαετίες πίσω στην εποχή του εμφυλίου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και διχαστικό. Δεν με εξέπληξε όμως ,γιατί το ύφος το ήθος τα έργα και οι ημέρες του Αρχηγού - "Καπετάνιου" είναι γνωστά σε όλο τον Νομό και τα ξέρει και η Δικαιοσύνη και σε ένα θέμα έχει τελεσιδικήσει με καταδίκη του Αρχηγού -Καπετάνιου. Ελπίζω με τη ψήφο τους οι συνδημότες μου, να αποτρέψουν να έρθει το τέλος μας και η διάλυση του κοινωνικού ιστού. Τα υπόλοιπα τα εχει αναλαβει η Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. maxala prwta erxete i ntina kai metao georgalis p xei balei 2 nea paidia...den milw gia tous allous 2 pxei ston sundiasmo t.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ 1981 ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΙΣΗ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήρθε η ώρα της Συμπολιτείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 6.11 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ. ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΑΛΟΥΝΗ Ο ΤΟΛΙΑΣ / / ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν το μηνυμα του δυνατου ξηρομερου θυμιζει αλλες εποχες διχονοιας... τα σχολια σας τι θυμιζουν; δηλαδη μας ενοχλει ο τροπος που μας τα λενε εξω απο τα δοντια κι οχι ο τροπος που ανταπανταμε εμεις;
    Προσωπικα εχω στηριξει το Σαμαραιικο στυλ και απογοητευτηκα οσο τιποτε αλλο.
    Προσωπικα θα στηριξω Γαλουνη, και πιο συγκεκριμενα ατομα του συνδιασμου του που τα ξερω χρονια.
    και ειναι καθαρα ατομα...
    ας μην κρυβομαστε, ολοι μας εχουμε κανει τις λαδιες μας και το παιζουμε οσιοι... κι ολοι καταλαβαμε τα λαθη μας, κι ολοι αγαπησαμε τον τοπο μας.. ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ... οχι τον ξενο τοπο...
    ρε σεις, εδω μεγαλωσαμε, εδω ζησαμε, εδω ονειρευτηκαμε, εδω παιξαμε, εδω δημιουργησαμε τις φιλιες και τους ερωτες μας... και τωρα τι; τα ξεχναμε ολα; ε οχι ρε παιδια... σκεφτειτε με λογικη... με καρδια και νου πριν πατε στην καλπη... ο Αστακος χρειαζεται κοσμο που δεν εχει αναγκη πια να παρει αλλα να δωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕς ΕΚΟΓΕΣ ΣΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ. Η ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κ. Γαλούνης κ η κ. Κουμανδρακη μας υπόσχονται πως κ αυτό το καλοκαίρι θα μας μοιράσουν δωρεάν αντηλιακό μάρκας ΙΧΘΥΕΛ, κατευθείαν από την πηγη.. Άντε κ καλά μσς μαυρισματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο