Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κριτική προς την κ. Κουμανδράκη Σαμαρά από την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

 
    Το Ξηρόμερο αλλάζει γράφει στο λογότυπο της η κ. Κουμανδράκη Σαμαρά, πηγαίνοντας όμως να αφήσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο σήμερα μετά από δεκαπέντε μέρες διακοπών, διαπιστώσαμε ότι δεν άλλαξε τίποτε. Ίσως ο χρόνος μετράει διαφορετικά για μας τον απλό κόσμο και διαφορετικά για τους κυβερνώντες.Έχουμε επισημάνει το πρόβλημα που δημιουργείται κάθε φορά που βρέχει στην κυρία αντιδήμαρχο, αλλά είπαμε οι αλλαγές για να γίνουν χρειάζονται και δυο και τρεις τετραετίες, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα.
Ελπίζουμε το αναστάσιμο φως να φωτίσει και την κυρία αντιδήμαρχο και να αλλάξει πραγματικά. ΟΣΟ για μας τι να κάνουμε αφού χάσαμε τις ελπίδες μας επί της γης, τις εναποθέσαμε στον ουρανό.
Καλά να πάθουμε!!!!!

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

6 σχόλια:

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ! ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ .ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ:ΕΙΡΗΝΗ-ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συντροφε που συνηθως καταληγεις τα σχολα σου απο αρχοντοχωρι χρονια πολλα , με τετοιες θεσεις και αποψεις που εχεις επρεπε να μπεις μπροστα και να στελεχωσεις τα ψηφοδελτια μας . Σ αυτον τον αγωνα της ανατροπης κανενας δεν περισσευει .

    ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΓΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσα ρε Σπύρο συντρόφε! Τις ξέρουμε τις ιδέες της αριστεράς τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συντροφε,ελπίζω να εισαι υποψήφιος.
    Αν δεν εισαι καλύτερα μην ξαναγραψεις.
    Συμμετοχή θελουμε,όχι αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχετε δίκιο αγαπητή 7.01 μ.μ . σε κάποιους αρέσει η εξέδρα και η κριτική και σε άλλους ( αυτοί είναι "αριστεροί" ) το τερέν του γηπέδου. νάξερες πόσες φορές τον χιλιοπαρακαλέσαμε να είναι υποψήφιος ; αρέσκεστε απ΄ ότι φαίνεται στις "συμβουλές" ας είναι και μόνιμος κάτοικος των Αθηνών.
    Π.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ-ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο