Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η Μαρία Σπυράκη στην Αιτωλοακαρνανία


Την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα το Αγρίνιο επισκέφτηκε σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία Σπυράκη.
Η κ. Σπυράκη περπάτησε στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου και μίλησε με κατοίκους αλλά και εκπροσώπους τοπικών και επαγγελματικών φορέων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Αιτωλοακαρνανίας, ενός από τους μεγαλύτερους και πολυπληθέστερους νομούς της χώρας.
Η υποψήφια ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τον βουλευτή του νομού κ. Μάριο Σαλμά στο ιατρείο του, ενώ στην περιοδεία της την συνόδευε ο κ. Λεωνίδας Καραγκούνης, αδελφός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος βρίσκεται στη Βουδαπέστη για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η κ. Σπυράκη συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της νομαρχιακής επιτροπής της Ν.Δ. κ. Κώστα Σύρρο και την γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ τομεάρχη κ. Ρούλα Φάντη, και έδωσε συνέντευξη στο τοπικό κανάλι Αχελώος tv.
Στις συζητήσεις της με τους εκπροσώπους των φορέων της περιοχής κ. Σπυράκη ρωτήθηκε για το μείζον θέμα της εκτροπής του Αχελώου για το οποίο ήταν κατηγορηματική: «Ως συνεργάτης του Σταύρου Δήμα την περίοδο που ήταν επίτροπος της Ευρωπαϊκός Ένωσης  έχω διαμορφώσει μια πολύ σταθερή άποψη ότι η εκτροπή του Αχελώου δεν πρέπει να προχωρήσει. Τέτοιου είδους έργα θεωρούνται παρωχημένα από την  Ε.Ε. και συγχρόνως δημιουργούν περισσότερα προβλήματα στο φυσικό περιβάλλον ενώ παράλληλα διαταράσσουν την ισορροπία του οικοσυστήματος». Η κ. Σπυράκη συζήτησε επίσης και το θέμα της επέκτασης του λιμανιού Πλατύγιαλος Αστακού για το οποίο δεσμεύτηκε : «Αν ο ελληνικός λαός με τιμήσει με έναν από τους τέσσερις σταυρούς που έχει στη διάθεσή του,  θα βοηθήσω ώστε να βρεθούν οι πόροι που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εσωτερικού οδικού δικτύου που θα επιτρέψει στο λιμάνι Πλατύγιαλος του Αστακού να διαμορφώσει το ρόλο που του αρμόζει , δηλαδή να μετατραπεί σε ένα μεγάλο διαμετακομιστικό κέντρο».
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. απόψε θα επισκεφθεί την Κέρκυρα και αύριο την Ηγουμενίτσα και την Αρτα.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΩΜΙ. ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο