Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Φωτάκης Ανδρέας: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

       Στην χώρα µας τα τελευταία 3 χρόνια πραγματοποιούνται φοβερές αλλαγές µε χαρακτηριστικά ανθρωπιστικής κρίσης και απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Ο περήφανος λαός µας σπρώχτηκε στην φτώχεια, την ανεργία την απόγνωση, την µμετανάστευση του καλλίτερου µέρους της, δηλαδή της νεολαίας µεταξύ 25.40 ετών. 
    Τα κυρίαρχα πολιτικά κόµµατα που κυβερνήσανε τη χώρα τα τελευταία 50 χρόνια, την βύθισαν στο σκοτάδι. Τα µνηµόνια και η τρόικα µε σκληρά µέτρα προσπαθούν να πάρουν πίσω τα δανεικά που αφειδώς οι κυβερνώντες και οι υποστηρικτές τους (βλέπε εθνικούς εργολάβους, τραπεζίτες και µεγαλοκαναλάρχες) ελάµβαναν για να τα κάνουν προσωπικό πλούτο τους.........



      Στην κεντρική πολιτική σκηνή βλέπουµε το ΠΑΣΟΚ της συγκυβέρνησης να διαλύεται µε βαρύ γδούπο. Οι προσπάθειες για δηµιουργία αναχωµάτων από το πολιτικό κατεστηµένο για να συγκρατήσουν τον κόσµο (η Ελιά, Το ποτάµι) θα πέσουν στο κενό. Στο χώρο της κεντροαριστεράς το λαµπερό πρόσωπο που λέγεται Αλέξης Τσίπρας έρχεται!!.
      Υπό αυτές τις συνθήκες πραγματοποιούνται τον Μάιο 2014 οι τοπικές εκλογές για νέες Δηµοτικές αρχές που η θητεία τους θα διαρκέσει 5 ολόκληρα χρόνια. Η νυν δηµοτική αρχή αποτελεί µέρος του κατεστηµένου που διακυβερνά την πόλη µας για 30 και πλέον συναπτά έτη, προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που διαλύεται, και ζητά άλλη µια τετραετία την ψήφο µας. Εγώ γνωρίζω όταν ένας άνθρωπος έχει φιλοδοξίες και σχέδιο για τον τόπο, ζητά την ψήφο µας για µια τετραετία, στο τέλος λέει ότι δεν του έφτασε ο χρόνος να πραγματοποιήσει το σχέδιο του και ζητά και δεύτερη τετραετία, όταν ζητά και τρίτη αυτό είναι καθεστωτικό και ύποπτο. Η παράταξη της ΝΔ προσκύνησε τα µνηµόνια για να κυβερνήσει και είναι συνυπεύθυνη για τα δεινά του τόπου και πρέπει να καταψηφιστεί .
       Έτσι λοιπόν αποφάσισα να συστρατευθώ µε την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και να σας ζητήσω την στήριξη σας. Στο ψηφοδέλτιο είναι νέοι άνθρωποι, έντιµοι, επιτυχηµένοι στα επαγγελµατικά µετερίζια τους, µε συµµετοχή στους κοινωνικούς αγώνες και µε ηθικές και ανθρωπιστικές αξίες. Νοµίζω ότι αξίζουν να τους δώσετε µια ευκαιρία µε την ψήφο σας.

     Όποιος ψηφίζει Μοσχολιό ή Παπαναστασίου στις δηµοτικές εκλογές :

Ψηφίζει: Τα 4 µνηµόνια της τρόικας και της συγκυβέρνησης.

· Αύξηση της Ανεργίας και της µετανάστευσης.
·Κλείσιµο των µαγαζιών και των επιχειρήσεων
·Διάλυση της υγείας και της παιδείας.
·Μειώσεις µισθών και συντάξεων.
·Ξεκλήρισµα της αγροτιάς και της κτηνοτροφίας
Λαέ Ξύπνα. Αφού µας ψεκάζουν και δεν Αντιδρούµε για τίποτε, τουλάχιστον

Μαύρισε τους!!!
κάνε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Φωτάκης Ανδρέας
Ιατρός


Πρ. υποψήφιος δήµαρχος Στράτου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο