Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Συνέλαβαν γνωστό αντιεξουσιαστή σε επεισόδια πριν τον τελικό

 
    Η αστυνομία συνέλαβε γνωστό αντιεξουσιαστή μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού που προκάλεσαν επεισόδια στο δρόμο τους για το ΟΑΚΑ. Έβαλαν φωτιά σε περιπολικό στην Κηφισίας.

Πρόκειται για τον Γιάννη Δημητράκη, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί κι εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη συμμετοχή του στους ληστές με τα μαύρα. Ειδικότερα, ο γνωστός αντιεξουσιαστής συνελήφθη όταν συμμετείχε στη πομπή με μηχανές που έκαναν οπαδοί του Παναθηναϊκού για να φτάσουν στο ΟΑΚΑ. Περνώντας από τη λεωφόρο Μεσογείων κάποιοι πέταξαν πέτρες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.Την πομπή ακολουθούσαν αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα οι οποίοι και έκαναν τέσσερις συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο Γιάννης Δημητράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω του βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς.
Συνολικά μέχρι αυτήν την ώρα έχουν γίνει 119 προσαγωγές κι έχουν συλληφθεί 51 άτομα, είτε στο γήπεδο είτε σε άλλα σημεία της Αθήνας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν βεγγαλικά, κοντάρια και ναρκωτικά.
Aνάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομα που πήγαν να δημιουργήσουν επεισόδια μέσα στο γήπεδο.
Τέλος πριν από λίγη ώρα άγνωστοι έριξαν καπνογόνο σε περιπολικο σταθμευμένο επί της Κηφισίας στο ύψος του ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά χωρίς να χρειαστεί να επέμβει η πυροσβεστική.
πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο