Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Κώστα Τσόμπου

Συνδημότες – Συνδημότισσες,
Αποφάσισα  να συμμετάσχω στο πλευρό της κ. Ντίνας Σαμαρά στο συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ -Επιλογή ευθύνης»,  την οποία πιστεύω και εμπιστεύομαι βαθιά. Η απόφαση μου αυτή, στηρίχτηκε στην επιθυμία μου να προσφέρω ως νέος άνθρωπος αυτό που μπορώ και οραματίζομαι για το δήμο μας σ' ένα πλαίσιο αναδιαμόρφωσης και ανασυγκρότησης του παλιού από το νέο......


Η συμμετοχή όλων μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας, μπορεί να μας οδηγήσει  με περισσότερη αισιοδοξία στο μέλλον.
Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να κάνουμε την διαφορά.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Τσόμπος
ntina-samara.

14 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΟΜΠΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΑΤΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΒΙΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ. ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΣΟΝ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΓΙΑ ....ΦΑΓΗΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ.ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ? ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ? ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ? ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑ ΣΑΜΑΡΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ? ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕΕΕΕΕ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΚΩΝ/ΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ..ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΣ ΚΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ <>..
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΜΦΥΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΝ/ΝΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΓΑΙΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΝ/ΝΕ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ..ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟ ΣΑΜΑΡΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ? ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΗΤΑΝ..ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σε όλους τους κύριους και στις κυρίες . Εγώ ένα έχω να πω… η τιμιότητα και η απλότητα αυτού του ανθρώπου φαίνεται … θα είμαστε μαζί σου φίλε μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κωστας εκανε σωστη επιλογη απο αλλους νεους του χωριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑς ΕΙΠΕ ΠΟΣΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ... ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ; ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το κατά πόσο είναι έντιμο το παιδί και όπως αναφέρετε φιλοχρήματο το ξέρουν οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά. Το μόνο που κάνετε είναι να τον κατηγορείτε. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη..τι βλέπετε? Κ εσύ που λες να πάει να βοσκήσει τα ζώα, μήπως λέω εγώ μήπως να μιλούσες καλύτερα? Το αν έχει σπουδάσει κάποιος δεν έχει σχέση με το πόσο "μορφωμένος άνθρωπος" είναι.Κ εσύ φίλε μου δεν είσαι,είτε με τον τρόπο που μιλάς είτε με τα λάθη που κάνεις(ορθογραφικά) ασχολείσαι με τα κοινά και τάχαμου έχεις και άποψη?
    Καλή επιτυχία κ. Τσόμπο και όποιος σχολιάσει κάτι για κάποιον ας κοιταχτεί πρώτα στον καθρέφτη παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο