Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΤΣΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗ​ΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - πρώτα ο πολίτης"

  

Ο Βασίλης Τσάρκος  πρωτότοκος γιός του Ιωάννη και της Μαρίας Τσάρκου  με καταγωγή από τον Αστακό, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1969 στην Αθήνα, έζησε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Είναι παντρεμένος με τη Γαλούνη Καλλιρόη,  με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Γιάννη και την Κλειώ.
   Αποφοίτησε αριστούχος  από το Ενιαίο Λύκειο Περιστερίου και άμεσα δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, για περισσότερο από μια δεκαετία, στον εμπορικό και κατασκευαστικό τομέα με παράλληλη ενεργό δράση στην οικογενειακή επιχείρηση «Στιλβώσεις και Αναπαλαιώσεις Επίπλων» που διατηρούσε ο πατέρας του στη Νίκαια Αττικής. 
   Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, τον ώθησε από το 2004 να αποκεντρωθεί και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα, επενδύοντας σημαντικά, δίνοντας νέα πνοή στην πόλη του Αστακού με την ίδρυση της επιχείρησης  “Giannis Village Αpartments”, η οποία ακόμα και σε καιρούς κρίσης παραμένει κερδοφόρα και συνεχώς αναπτυσσόμενη. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους πρωτοπόρους και καινοτόμους νέους επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα της ευρύτερης περιοχής του νομού μας, καθώς μέχρι και σήμερα παρουσιάζει δυναμική και έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα,  συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική και εμπορική ανάπτυξη του τόπου.
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία όπου όλα αλλάζουν και απόλυτα  ευαισθητοποιημένος από τα προβλήματα του τόπου μας, αποφάσισε να συνδράμει, με όλες του τις δυνάμεις  και κύριο γνώμονα το σεβασμό και την ακεραιότητα προς τους πολίτες, στα νέα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεισφέροντας με νέες ιδέες, επιχειρηματικές γνώσεις και αγωνιστικότητα στην πορεία ανάπτυξης του Δήμου.

5 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΠΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI EUAISTHITOPOIHMENOS KAI PAEI ME TON GALOUNH?MOU THUMIZEI ME TON GEORGE PAPANDREOU POU THELEI NA FTIAKSEI KOMMA NA AMS BGALEI APO THN KRISH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι εκπλήσεστε αγαπητέ 11.24π.μ , αφου είναι ήδη συγγενής του ! διαβάστε το βιογραφικό του . οπως και άλλοι υποψήφιοι ειναι σόϊ με τον υποψήφιο κ.Γαλούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ! ΚΑΙ Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο