Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Γιώργος Παληγεώργος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Χατζηλάμπρου

      Μια σημαντική υποψηφιότητα,  που δίνει προστιθέμενη αξία στην παράταξη «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου, είναι αυτή του Συμπατριώτη μας Γιώργου Β. Παληγεώργου με καταγωγή από τις Φυτείες Ξηρομέρου. 
      Η υποψηφιότητα του φίλου μας Γιώργου Β. Παληγεώργου, είναι μία νέα παρουσία που ανανεώνει το ψηφοδέλτιο της «Αντίσταση πολιτών Δυτικής Ελλάδας» στην Αιτωλοακαρνανία και αναπτερώνει τις χαμένες ελπίδες πολλών συμπατριωτών μας. 
     Είναι άνθρωπος δραστήριος, με αποδεδειγμένες γνώσεις και ικανότητες, με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, με φαντασία και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. 
         Ο Γιώργος Παληγεώργος τιμά με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βασίλη Χατζηλάμπρου και είναι αναμφίβολα μία πολύ σοβαρή και δυνατή υποψηφιότητα που αν εκλεγεί, έχει να προσφέρει πολλά στην Αιτωλοακαρνανία και στη ξεχασμένη πρώην Επαρχία Βονίτσης και Ξηρομέρου..........



Μικρό βιογραφικό: 
Γιώργος Παληγεώργος

     Γεννήθηκα (1960), μεγάλωσα και έζησα στις Φυτείες Ξηρομέρου. Οι γονείς μου αγρότες, όπως των περισσότερων μας. 
    Πατέρας μου ο Βασίλης Παληγεώργος του Γεωργίου και της Πηνελόπης από τις Φυτείες και μάνα μου η Γιαννούλα Παληγεώργου (το γένος Γεωργίου Νταλταγιάννη) απ’ την Κατούνα. 
    Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικές επιστήμες και οι Μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι στη Διοίκηση-κοστολόγηση Μονάδων υγείας. Έχω εργαστεί ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε εταιρείες και ως ελεύθερος επαγγελματίας οικονομολόγος-λογιστής. 
     Επί εικοσαετία δίδαξα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, στα τμήματα Λογιστικής, Στελεχών Συνεταιριστικών οργανώσεων και επιχειρήσεων και Εφαρμογών πληροφορικής στην Διοίκηση-οικονομία. 
   Δίδαξα επίσης σε σεμινάρια φορέων και Κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Υπήρξα Αξιολογητής δομών Κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) στη Δυτική Ελλάδα και σε Εθνικό επίπεδο! 
    Η συνδικαλιστική μου δράση ήταν στο Σύλλογο έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού (ΣΕΕΠ) στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, όπου υπήρξα για 15ετία πρόεδρος, καθώς και μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού ΤΕΙ. 
   Υπήρξα πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών(1999-2003) σε μια περίοδο που οι δραστηριότητές του πέρασαν τα όρια της χώρας και ο σύλλογος εκπροσώπησε την πατρίδα μας σε διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού. 
    Συμμετέχω ενεργά σε δραστηριότητες πολιτιστικών φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και απόδημων Αιτωλοακαρνάνων. Αρθρογραφώ σε site και σε έντυπα της Αιτωλ/νίας και συλλογικά έντυπα απόδημων Αιτωλοακαρνάνων, για πολιτικά ζητήματα, για θέματα Λαογραφίας και με δημοσιεύσεις λογοτεχνικών κειμένων.        Είμαι μέλος του συντονιστικού γραφείου της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας.

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι καλή επιτυχία στο φίλο και συγχωριανό γιώργο. Μακάρι τέτοιοι χαρακτήρες και οξυδερκείς πνευματικοί άνθρωποι να έχουν τη θέση που αρμόζει στα θέση στα κοινά. Χρήστος Β. Κολοβός Φυτείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο