Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μήνυμα του υπ. Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου

 
Παρά τον πόλεμο που μας έκαναν και κάνουν, παρά τις απειλές σε υποψηφίους μας και την προσπάθεια δωροδοκίας από κάποιους (ακόμα και σε εμένα), δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε σε αυτόν τον Εκλογικό Αγώνα πιο δυνατοί από ποτέ, με Καθαρό λόγο, με τιμή, αξιοπρέπεια και πάνω απ΄ όλα με καθαρά χέρια και τσέπες.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε για να μπορέσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να πολεμήσουμε την κλεπτοκρατία, την αναξιοκρατία, την ανομία και τον ρατσισμό που βιώνει σήμερα ο Έλληνας πολίτης αυτής της χώρας.
  • Είμαστε στο πλευρό όλων τον συμπολιτών που έχουν σιχαθεί το ΨΕΜΑ και την ΑΝΟΜΙΑ.
  • Είμαστε απέναντι από όλους αυτούς που κατέστρεψαν και κατέκλεψαν τα όνειρα και την ζωή μας. 
  • Δεν τάζουμε και δεν λέμε ψέμματα σε κανέναν προκειμένου να γίνουμε αρεστοί (όπως κάνουν πολλοί αντίπαλοί μας). 
  • Προτεραιότητα για εμάς έχουν οι Νόμοι και η Εφαρμογή τους.
  • Προτεραιότητα και καθήκον μας είναι δουλειά για όλους τους Έλληνες.
  • Προτεραιότητά μας είναι να διαφυλάξουμε τα ΟΣΙΑ και τα ΙΕΡΑ της Πατρίδας μας , που με τόσο κόπο και αγώνες κράτησαν οι πρόγονοί μας και με τόσο ευκολία οι πολιτικοί του σήμερα τα ξεπουλάνε. 


Εμείς σας Δίνουμε τον λόγο της τιμής μας ότι δεν θα σας προδώσουμε ποτέ , θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι συμπολίτες μας να νιώθουν ασφάλεια, ευνομία, δικαιοσύνη και θα παλέψουμε προκειμένου να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που εδώ και δεκαετίες κατάκλεψαν και καταχράστηκαν χρήματα του τόπου και του δήμου μας, η ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι μια γροθιά στο βρώμικο και προδοτικό κατεστημένο που δυστυχώς έχει εξαπλωθεί και στις τοπικές μας κοινωνίες. 


Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι εκλογές δεν είναι απλές δημοτικές εκλογές είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, απέναντι στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 


Δώστε δύναμη στους γνήσιους αγωνιστές πατριώτες, δώστε δύναμη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

 
Δημήτρης Μακρής                 
υποψήφιος Δήμαρχος               
Ελληνική Αύγη για την Ι.Π. Μεσολογγίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο